Hükümet Sözcüsünden Son Dakika Taşerona Kadro Açıklaması

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, yaptığı son dakika açıklamasında taşeron işçilere kadro meselesine değindi. İşte Bekir Bozdağ'ın açıklaması.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, katıldığı bir programda son dakika açıklamalarında bulundu.

Gündeme ilişkin konuları değerlendiren Bekir Bozdağ, istifası istenen belediye başkanlarına ve taşerona kadro meselesine değindi. Bekir Bozdağ, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

ABD ile Yaşanan Sorunlar

Terör koridoru konusunda ABD'li yetkililer de teminatlar veriyor ama gelişmelere baktığımızda sıkıntılar var. FETÖ konusunda ABD ile aramızda ciddi sıkıntılar var. Türkiye'ye onca zarar vermiş bir terörist ABD'de duruyor. Oradan Türkiye aleyhine terör faaliyetlerine devam ediyor.

Adalet Bakanlığı'nın dosyaları adli makamlara intikal bile ettirilmedi. Rıza Sarraf üzerinden yürütülen FETÖ'nün çalışmaları var. Rıza Sarraf hadisesi Türkiye'de FETÖ'nün 17-25 Aralık sürecinde hazırladığı belgelerin ABD'li yetkililere verilmesidir. Bu davanın hakimi Türkiye'de 17-25 Aralık'ta gelip FETÖ'nün moderatörlüğünü yaptı.

(ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü'nün 'Türkiye ile ilişkilerimiz karışık' açıklaması) Bütün bunlara bakıyorsunuz, ayrıca ne kadar FETÖ'cü varsa oraya gidiyor. Büyük bir sığınma yeri ve destek buluyor. Bütün bunlar Amerika ile ilişkileri olumsuz etkiliyor, karmaşık hale getiriyor. ABD ile işbirliğimizi sürdürmeye çalışıyoruz.

Dosyadaki bilgi, belge ve delilden haberimiz yok lafı zannedersem Washington'un eksik bilgilendirmesinden kaynaklanan bir bilgidir. Türk vatandaşları hakkında Türkiye'de makamlar hiç kimseye sormazlar, gereken işlemi yaparlar. Biz Türk vatandaşı olan kişiler hakkında işlem başlatıyoruz.

Dünkü görüşmelerin yapıcı bir ortamda geçtiğini dışişleri yetkililerimiz aktardılar. Ben de özel bilgi edindim. Her iki taraf da edindikleri kanaati hükümetleri ile paylaşmak üzere ayrıldılar. Sonucunu beraber göreceğiz. Ben bu sürecin daha fazla uzatılmaması gerektiğine inanıyorum. Umuyorum ki bu sürecin de etkisi ile olumlu bir şekilde sonuçlanacaktır.

Kerkük Açıklaması

(Kerkük'te terör örgütü PKK varlığı) Türkiye, PKK terör örgütünün bölgede etki alanı kurmasına dönük atacağı her adımın şiddetle karşısındadır. Bu adımın karşısında çok sert tutum alacağını çok defa açıklamıştır. Her türlü opsiyon bizim o bölgedeki gelişmelere karşı masamızdadır.

İstifası İstenen Belediye Başkanları

AK Parti değişimi esas alan bir partidir. Kabinede değişim oldu, MYK'da değişim oldu, yerel yönetimlerde değişimler yaşanıyor. Bu dinamiğin esası da halkımızın değerlendirmesidir. Biz halkın talimatı ile siyaset yapan bir partiyiz. Burada halkın ne istediğini görerek hareket ediyoruz. Halktan helallik isteyip hakkını da helal edip mevcut pozisyonlarına göre adım atmaları beklenir. Ortaya çıkan tablodan sonra doğru olan bunu ortaya koymaktır. Artık bu saatten sonra etik olan bu çerçevede bir adım atmaktır.

Taşeron İşçilere Kadro

AK Parti hükümetleri bugüne kadar hangi sözü verdiyse yaptı. Bu konuda hükümetimizin verdiği sözlerden birisidir, programımızda yer almaktadır. Bakanlar Kurulumuzda daha önce defalarca görüşüldü. Bazı konularda ilave çalışma yapılması talimatı verildi ve bu çalışmalarda son noktaya gelindi. İnşallah yeni yıla kadar veya en geç yeni yılın başında bu konuda atılması gereken adım atılacaktır."

Taşerona kadro haberlerinden haberdar olmak için;

android uygulamamız ---->>> tıklayın

Facebook grubumuza katılın --->tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

19 Eki 2017 - 12:55 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

vermeyin - firmaları zengin etme konusu olsaydı şimdiye kadar bin defa onların kasalarına para aktarmıştınız konu işçi olunca her türlü rezillik vermeyin gidin işinize

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 12:55


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler