Genel Müdür Açıkladı! PTT 2500 Personel Alımı Daha Yapacak!

PTT A.Ş Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, personel alımları konusunda yaptığı açıklamada , yıl içerisinde 2500 kişilik personel alımı daha yapmaya hazırlandıklarını...

Genel Müdür Açıkladı! PTT 2500 Personel Alımı Daha Yapacak!

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen personel alımına ek bir personel alımı daha geliyor. PTT A.Ş Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, personel alımları konusunda yaptığı açıklamada PTT'nin personel sayısının 2023 yılına kadar 100 bine gelmesi için çalışılacağını dile getirdi. İş yeri sayısınınsa Cumhuriyetin 100'üncü yılında 15 bine çıkması bekleniyor.  

PTT Yönetim kurulu toplantısında açıklamalarda bulunan Genel Müdür Bozgeyik, 2017 yılı içeirsinde 2 bin 500 personel alımı daha yapabileceklerini , daha önce gerçekleşen 2250 kişilik personel alımıyla birlikte toplamda 5 bine yakın alım hedeflediklerini belirtti.

PTT Personel alımlarıyla ilgili düşüncelerinizi ve sorularınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer adaylarla paylaşabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

19 May 2017 - 14:12 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

07

Rukiye - Umarım lise mezunları için de bir alım yapılır...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mayıs 14:12
02

Mustafa balkaya - Şoför alimlarinda neden onlisan mecburiyeti var lise mezunlarından alimlar yapılmayacak mi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mayıs 14:12


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler