Genç İşsizleri Sevindiren Gelişme: 10 Bin TL Maaş Desteği İçin Rekor Başvuru

18-25 yaş arası milyonlarca işsiz vatandaşı sevindiren gelişme ! Geçtiğimiz yıl torba yasa ile verileceği açıklana teşvik için 50 binden fazla esnaf başvuru yaptı. Bununla birlikte on binlerce gence istihdam olanağı sunulacak.

Genç işsizleri ve esnafları sevindiren gelişme !! 50 bin esnaf genç işçi alımı için başvuru yaptı.

Hükümet, milyonlarca esnafın iş yükünü hafifletecek ve onlara can suyu olacak maaş, prim ve vergi desteklerini devam ettirirken, son teşvik on b,inlerce esnafı sevindirdi. Buna göre devlet, genç eleman başına 10 bin lira maaş teşviğini başlatma kararı aldı.

Yeni yılda 18-25 yaş aralığında genç eleman çalıştıracağını bildiren esnaf sayısında adeta patlama yaşandı. Yılın ilk aylarında yaklaşık 50 bin esnaf başvuru yaptı..

PROJE

Geçtiğimiz yıl görüşülen torba yasada esnafa birçok müjde gelmişti. Bu sevindiren haberlerden biri '6 ay maaş devletten'' uygulaması oldu. Bu uygulama kapsamında verilecek maaşların üst limiti de asgari ücret olarak belirlendi. 2018 asgari ücretinin belirlenmesinin ardından genç eleman başına sadece maaş kısmında devlet ortalama 10 bin TL destek verecek. Asgari ücret üzerinden verilecek olan maaş, prim ve vergi desteğinin 2018’in başında başlayıp yıl sonuna kadar devam etmesi öngörülüyor.

MEMUR ALIMI HABERLERİNDEN HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

DAHA FAZLA BİLGİ, DAHA FAZLA ARKADAŞ

Memur alımlarıyla ilgili tüm gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz, diğer memur adaylarıyla sohbet edip, bilgi alışverişinde bulunabileceğiniz facebook grubumuza aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirsiniz Facebook grubuna katılım  için TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA - ÖZEL HABER

21 Şub 2018 - 10:17 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler