Flaş!Dolar Kapanışta Sert Düşüş Yaşadı!

Gün içerisindeki seyri sürekli değişkenlik gösteren doların, kapanış fiyatı hayli şaşırttı. İşlemler sonunda 3.40 TL altına düşen dolar, yüzleri güldür. İşte doların gün içindeki parametreleri ve son durumu...

Dolar güne 3.45 seviyesi üzerinden başlayarak gün içerisinde ani düşüş ve yükselişlerle günü 3,40 tl'nin altında kapattı.Dolar Günü 3,39 ile kapattı.Günlerdir 3.50 seviyesinin üzerinde seyreden dolar 15 gün sonra 15 kuruş gerileyerek 3,39 'la kapattı.

Avrupa Birliği ülkeleri para birimi olarak euro olarak kabul ederken,gelişmekte olan ülkeler para birimi olarak doları kullanmaktadır.Dolar yarın yapılacak olan Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısının ardından alınacak karar ve Avrupa Merkez Bankası'nın toplantısının kararları bekleniyor.

Dolar dün günü 3,46 ile kapatırken bu sabah 3,45 seviyelerinden günde başladı.Gün içerisinde dalgalanma ile birlikte dolar günü 3,39 seviyelerinden kapattıEuro ise güne 3,70 seviyesinden başlarken 3,64 seviyesinden kapattı.

Cumhurbaşkanı'nın yapmış olduğu ''Dolar'ı bozdurup altına çevirin'' isteğiyle dolar inişe devam etmeye başladı.Piyasadaki dolarların birçoğu tl ye bozdurulup altına yatırılırken,piyasa canlanmış oldu.

Kpsscafe.com.tr KONYA

Kamu personeli alım ilanlarından,sözleşmeli personel alım ilanlarından,ösym haberleri,teog haberleri,sydv personel alımlarından anında haberdar olmak için bizleri sosyal medya facebook ve twitter,mobil uygulamalarımızdan android ve ios üzerinden takip edebilirsiniz

07 Ara 2016 - 18:06 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler