Flaş Açıklama Geldi! 'Taşeron Artık Memur Ya da Kamu İşçisi Olsun'

Son Dakika: 1 Milyondan fazla Taşeron işçisini yakından ilgilendiren görüşme bugün Türk - İş Genel Merkezinde gerçekleşmişti. Görüşmeye dair ilk açıklama Başbakan Yıldırım'dan toplantının hemen ardından gelmiş, taşeron meselesinin yıl sonu bitmeden halledileceğini söylemişti. Taşeronlar memur ya da işçi mi olacak?

Türk İş Genel Başkanı Taşeron Konusunda Açıklama Yaptı

Son Dakika: 1 Milyondan fazla Taşeron işçisini yakından ilgilendiren görüşme bugün Türk - İş Genel Merkezinde gerçekleşmişti. Görüşmeye dair ilk açıklama Başbakan Yıldırım'dan toplantının hemen ardından gelmiş, taşeron meselesinin yıl sonu bitmeden halledileceğini söylemişti.  Taşeronlar memur ya da işçi mi olacak?

Habertürk'te canlı yayına katılan Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay: " Şimdi gündemde biliyorsunuz 1 milyon , çoluk çocukla 4.5 milyonu ilgilendiren devasa bir sorun var gündemimizde. Bu taşeronlarla ilgili her gün konuşuyoruz. Son 10 yıldır ülkenin birinci gündeminden birisi taşeron meselesi. 2018 yılına girmeden bu meselenin çözülmesi gerektiğini söyledik. Bu insanlar devletin çatısı altında olsunlar. İşçilik işi yapanlar işçi, memur işi yapanlar memur olsun. Bu bir an evvel ülke gündeminden çıksın. İş yerinde çalışan personelin iş yerinde de , evinde de huzur yok. Mevsimlik işçiler de taşeron kadar ülkenin gündemi, bunların da sene bitmeden halledilmesini ilettik Sn. Başbakanımıza." dedi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

22 Eyl 2017 - 14:18 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler