Erdoğan: "Bunu Yaptığımızda İşsizlik Tek Haneli Rakama İnecek"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre salonunda düzenlenen ASO 54. yıl ödüllerinde konuştu. Erdoğan işsizlikle mücadelede iş adamlarına büyük bir rolün düştüğünü, istihdam seferberliğine katılımın artması gerektiğini söyledi.

Erdoğan: "Bunu Yaptığımızda İşsizlik Tek Haneli Rakama İnecek"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre salonunda düzenlenen ASO 54. yıl ödüllerinde konuştu. Burada Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatına ve ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, iş adamlarından istihdam seferberliğinde '2' sözünün 'bir fazlası değil' iki katı olarak algılanması gerektiğini söyledi.

Erdoğan, "Bu 2, 2 kat demektir, 2 kişi değil, bunu bilesiniz. Bunu yaptığımızda Türkiye işsizlikte tek haneli rakamlara inecektir" dedi.

AFRİN'DEKİ HAREKATIN EKONOMİYE OLUMSUZ YANI OLMAYACAK

Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatının ekonomiye en küçük bir olumsuz yanının olmayacağını söyleyen Cumhurbaşkanı, "Bunun ekonomimize en küçük olumsuz bir yansıması olmayacaktır. Biz şuanda ekonomide güçlü olduğumuz bir dönemde bu adımı atmış bulunuyoruz. Herkes Türkiye'nin güvenlik konusundaki hassasiyetleri için demokrasisinden taviz vermediği gibi ekonomisini de aynı titizlikle koruma iradesine sahip bir ülke olduğunu biliyor" dedi.

İŞ DÜNYASINI YAKINEN TAKİP EDİYOR

İş dünyasını yakınen takip ettiğini belirten Erdoğan, 2018'de gözünün iş dünyasında olacağını söyledi. Recep Tayyip Erdoğan, Çığ felaketinde şehit olan 5 askerimize rahmet , ailelerine ve Türk milletine baş sağlığı dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

22 Oca 2018 - 17:28 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

07

UYAN İNSAN.KADERİNE SAHİPLEN. ŞİMDİ. - savaşta olan bir memleketen işsizliğin düştüğünü... dünya tarihinde nerede gorulmuş acaba?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 17:28
06

Semiha uysal - Ben taşeronluk başvurdum aradılar milliegitim den çok umitlendik koşturmaca içinde işlemler yaptım ama Ocak 2017 liler basvurabilir dendi ama bosuna umitlenmisiz çok üzgünüm

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 17:28
04

Minnoş - Taşeronlara kadro vereceğine önce okuyan işsiz kalan üni. öğrencilerini istihdam etsin. Beleşten yerleşiyorlar taşeronlar kadroya. Hakkımız haram kan olsun inş.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 17:28
03

Minnoş - Yani ben lisans mezunuyum inanır mısınız taşeron olarak alınmadım temizlik işine öyle bir torpil dönüyorki bu işlerde adamın olmayınca asla alınmıyorsun. Ünilerde ve hastanelerde aşırı bir torpil oynuyor şirket elemanlığı adı altında adamı olan yerleşiyor bunlar araştırılsın bir mezuniyeti olmayanlar sekreter ol. çalışıyor hastanelerde ben bunları bimere yazdım kaale almadılar sanki ben yalan diyorum hakkı olmayanlar çalışıyor okuyanlar evde oturuyor bu nasıl bır sistem!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 17:28
02

Yusuf - İşsizliği bitirme işini işadamlarına yıkarak bitiremezsiniz iş adamlarına yıktığınız zaman torpiller havada uçuşur işkurun yaptığı gibi bu kafaylamı bitireceksin 17 yıldır iktidardasınız işsizlik için doğru düzgün bir proje geliştirdiğiniz yok işsizlik hergeçen gün artıyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 17:28
01

Tonyukuk - Vatandaşa iş,aş verme patronların vicdanlarına ve keyiflerine bırakılıyorsa devletin durumu vahimdir.Zaten öyle saçma sistemler kurulmuş ki İşkur üzerinden vatandaşı patrona peşkeş çeken hatta maaşı devletin ödediği kaybedenin gariban vatandaş ve onun verdiği vergi ile dönen devletin olduğu.Cumhurbaşkanı aylardır patronları toplayıp aynı şeyleri söylüyor ama somut bir çözüm yok.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 17:28


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler