Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Artık Çözüm Bekliyor

Son Dakika EYT Haberleri. Emeklilikte yaşa takılanlar seçime günler kala partilerden ve adaylardan yapılacak açıklamalara kilitlenmiş durumda.

Emeklilikte yaşa takılanlar seçime günler kala partilerden ve adaylardan yapılacak açıklamalara kilitlenmiş durumda. Bedelli Askerlik, OHAL, İşsizliğe çözüm gibi vaatlerle seçmenlerin karşısına çıkan partiler ve Cumhurbaşkanı adaylarından Emeklilikte yaşa takılan binlerce kişinin sorununa ilişkin net bir açıklama yapılmıyor.

Nadiren de olsa CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce  ve MHP konuya ilişkin açıklamalarda bulunuyor fakat sorunun ne zaman çözüleceğine, nasıl çözüleceğine dair bir şey söylemiyor. İnce 'EYT meselesi basit' diyor , MHP ise EYT meselesini seçim vaatleri arasında gösteriyor.Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili ne iktidar partisinden ne de diğer partilerden net bir açıklama gelmiyor. EYT düzenlemesine ilişkin daha önceki Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olumsuz yanıt vermiş, düzenlemenin gündemde olmadığını söylemişti. EYT Mağdurları uzun süredir KPSS Cafe'ye ve çeşitli internet sitelerine konuya ilişkin haber yapılması konusunda mail atıyor.

Umarız iktidar ve muhalefet cephesinden EYT sorununa dair net bir açıklama gelir, mağdur vatandaşların yüzlerini güldürecek adımlar atılır. Konuya dair yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KPSSCAFE - ANKARA

19 Haz 2018 - 17:47 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

EYT'Lİ - EYT kararını çoktan verdi.CHP,İYİ PARTİ,SAADET PARTİSİ arasında oylar dağılacaktır.Ağırlık CHP olacaktır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 17:47
07

cengiz - eyt çözülsün hakkımız verilsin fazladan pirim ödeyip düşük maaş almak adaletli bir kanun değil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 17:47
06

suna - 4 gözle bekliyoruz. CHP ve MHP bu işi gerçekleştirebilir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 17:47
04

Gurbet - Gerçekten çok mutlu olurum emekli olsam yaşa takıldım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 17:47
03

Gurkan - Cözüm yoksa oyda yok onlara onlar bizi emeklilige layik gormüyorsa bende onlari oyuma layik görmüyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 17:47
02

Yahya - Bu konu ile ilgili çok oy kaybınız olur bizim hakkımızı yemeyin benim hakkımı yemeyin bende madururum emekli olmayı bekliyor siz den hakkımı istiyorum her yere para varda vizenin yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 17:47


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler