Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) Kararları Açıklanıyor! (Taşeron, asgari ücret)

Gündemdeki önemli konulara ilişkin gerçekleştirilen EKK toplantısına yönelik kararlarının en net haliyle Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanacağını Veysi Kaynak aktarmış, bu ifadesinde de taşerona kadro süreci, asgari ücret zammına ilişkin bilgiler olduğuna değinmişti. Bahsi geçen konular saat 15.00 itibariyle EKK kararları çerçevesinde Binali Yıldırım tarafından aktarılacak.

Ekonomi Koordinasyon Kurulu çerçevesinde görüşülenlere ilişkin alınmış kararlar bugün saat 15.00 itibariyle Başbakan Binali Yıldırım tarafından Çankaya Köşkünden yapılacak basın açıklamasıyla kamuoyuna duyurulacağı aktarılıyor. Gündemde önemli bir yere sahip olan ve hararetli tartışmalara da neden olan asgari ücret düzenlemesi, taşerona kadro sürecine ilişkin bilgiler de bu açıklamada netlik kazanacak.

5 saatlik uzun bir toplantı süresinin ardından sonlanan EKK kararları, basına aktarılmamış, kamuoyuna aktarılmasına ilişkin açıklamayı Başbakan Binali Yıldırım' ın gerçekleştireceği ifade edilmişti. Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak tarafından EKK kararlarındaki durumun Başbakanca aktarılacağı ifade edilirken, taşeron işçilerinin merakla beklediği konu üzerine de açıklama yapacağı ifade ediliyor.

Taşeronun yüzü gülecek mi?

EKK toplantısını merakla bekleyen 720 bin taşeron işçisinin kaderini belirleyecek açıklama bugün itibariyle gerçekleştirilecek. Başbakan Binali Yıldırım tarafından yapılan EKK kararları açıklamasınad saat 15.00 itibariyle taşeron işçilerinin kadroya geçiş sürecindeki durumu belli olacak.

kpsscafe.com.tr | KONYA

08 Ara 2016 - 10:00 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

sabri 3 - 17 senedir kadro bekliyorum,ösp'yi istemiyoruz, nasıl 180 gün çalışana,işten ayrılıup başka işlerde çalışanlara,kadro verdiyeniz bende karayollarında 17 senedir çalışmaktayım,kadromu bekliyorum,bu benim ed doğal hakkımdır,

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Aralık 10:00


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler