Dizi Oyuncularının Bölüm Başı Kazançları Dudak Uçuklattı

Dizilerde rol alan oyuncuların bölüm başına aldıkları ücretler açıklandı. İşte sevilen dizilerin başrol oyuncularının bölüm başı aldıkları ücret.

Dizilerde oyuncuların kazandığı dudak uçuklatıcı fiyatlar açıklandı.

Geçtiğimzi sezon ekranların en sevilen dizilerinin başrollerinde oynayan oyuncuların kazandıkları ücretler açıklandı. Açıklanan bu ücretlere göre oyuncuların aylık ve yıllık toplamda kazandıkları ücretler şu şekilde;

Diriliş Ertuğrul: Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın her bir bölüm için 60 bin liralık ödeme aldığı biliniyor. Başarılı oyuncunun ayık kazandı ise 240 bin TL oluyor.

Cesur ve Güzel: Cesur ve Güzel dizisinin başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ'un dizinin her bir bölümü için 125 bin TL ücret aldığı öğrenildi. Tatlıtuğ'un aylık kazancı ise 500 bin TL'ye denk geliyor. Cesur ve Güzel'in bir diğer oyuncusu Tuba Büyüküstün ise bölüm başına 65 bin lira alıyor.

Vatanım Sensin: Dizinin başrol oyuncusu Halit Ergenç bölüm başına 140 bn TL'lik ücret alıyor. Ergenç'in aylık geliri ise 560 bin TL'ye denk geliyor. Dizinin bir diğer oyuncusu Bergüzar Korel ise bölüm başına 80 bin TL ücret alıyor.

İçerde: Geçtiğimiz sezon reytinglere damgasını vuran İçerde dizisinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy bölüm başına 50 bin TL alıyor. Dizinin bir diğer başrolü Aras Bulut ise bölüm başına 33.500 TL ücret alıyor.

Anne: Anne dizisinin başrol oyuncusu Cansu Dere, bölüm başına 80 bin TL ücret alıyor. Dizinin bir diğer oyuncusu Vahide Perçin ise bölüm başı 80 bin TL ücret alıyor.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz: EDHO'nun başrol oyuncusu Oktay Kaynarca bölüm başına 85 TL ücret alıyor.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

27 Tem 2017 - 17:38 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler