Diyanete En Az Lise Mezunu Memur Alınacak-Müjdeyi Bozdağ Verdi

Son dakika açıklaması Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'dan geldi. Bozdağ, Diyanet İşleri Başkanlığı memur alımını bekleyen on binlerce adaya müjdeli haberi verdi. İşte Bozdağ'ın personel alım açıklaması.

Diyanet İşleri Başkanlığı memur alımı hakkında son dakika açıklaması geldi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ yaptığı son dakika açıklamasında Diyanete personel alımına değinirken şu ifadeleri kullandu: "Önümüzdeki günlerde imam hatip, Kur'an kursu öğreticisi ve müezzin-kayyım alım sınavı ilanına çıkıyoruz. Rakamları şimdilik açıklamıyorum, inşallah bu ayın sonuna doğru açıklayacağız ve boş olan kadroları dolduracak önemli bir adımı atacağımızı buradan bütün Türkiye kamuoyuna duyurmak istiyorum.. Bütün illerde il müftü yardımcılarından en az bir tanesi bundan sonra kadın olacaktır. Büyükşehirlerde belki daha fazla ama bütün illerde bir tane de kadın müftü yardımcısı atamasını gerçekleştireceğiz. Kadın vaizlerin sayısını da atıracağız, Kur'an kursu öğreticilerinin sayısını da artıracağız"

NATO Skandalı Hakkında Açıklama

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Norevç'teki NATO skandalı ile ilgili açıklamasında, "Geçmişte yedi düvel nasıl ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını yenmeyi ve yok etmeyi başaramadıysa bugün Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yenmeyi ve yok etmeyi de başaramayacaklardır. Milletimiz Cumhurbaşkanına her zamankinden daha fazla sahip çıkacaktır." şeklinde tepki gösterdi.

Diyanet Akademisi

Bekir Bozdağ, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"(Diyanet Akademisi) Dini Yüksek İhtisas Merkezleri ve Diyanet Eğitim Merkezleri olarak iki bölümden oluşacak. Dini Yüksek İhtisas Merkezleri müftülerin, vaizlerin ve özel ihtisas gerektirenlerin eğitim ve öğretimini yapacak. Diyanet Eğitim Merkezleri, imam hatip, Kur'an kursu öğreticisi ve müezzin-kayyımların adaylık ve meslek içi eğitimlerini yapacak. Bu kanun yürürlüğe girdikten sonra belli bir süre buralarda eğitim ve öğretim almayanlar doğrudan imam hatip kadrolarına, Kur'an kursu öğreticisi kadrolarına, müezzin-kayyım, vaiz ve müftü kadrolarına atanamayacaklardır.

Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Diyanet İşleri Başkanımız, hep birlikte yapılan istişareler sonucunda ilk defa Türkiye Cumhuriyeti devleti Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığına Prof. Dr. Huriye Martı isminde bir hanımefendi atanmıştır. Vekaleten atama kararını imzaladık. İnşallah Pazartesi günü görevine başlayacak."

Personel alım ilanı yayımlandığı anda haberdar olmak için Kpsscafe'yi takipte kalın.

TÜM MEMUR ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

150 BİN ÜYE ! MEMUR ADAYLARI BURADA! TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK MEMUR YARDIMLAŞMA GRUBUNA SENDE KATIL, AKLINDAKİ SORULARI SOR! KATILIM İÇİN TIKLAYIN

android uygulamamız ---->>> tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

Instagram hesabımız için-- >>> tıklayın

Kpsscafe.com.tr   | Ankara

18 Kas 2017 - 12:26 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

halil - geçen herkes küfrediyordu alınmayacak diye bu size kapak olsun. birde geçmişi çok çabuk unutuyoruz akp dönemine kadar imam alımı yoktu kk zaten diye bişey zaten yoktu kurankursu bile yoktu nerdeyse şimdi nerdeyse hersene 3000 imam alınıyor ama yaranılmıyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 12:26


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler