Devletten İşsizlere 20 TL Cep Harçlığı

Devletten işsizlere 20 TL cep harçlığı ve meslek öğrenme fırsatı. İşte detaylar...

Devletten İşsize Günlük 20 Lira Harçlık  

İşsizliğin önlenmesi için hükümetin çabaları devam ederken İŞKUR'un programlarına da yoğun talep bulunuyor. İŞKUR tarafından Meslekim Eğitim Programına katılacak 100 bin kişiye kurs verilecek ve bu kişilere günlük 20 TL cep harçlığı verilecek.

İŞSİZLER MESLEKİ EĞİTİM PROGRAMLARINA NASIL KATILABİLİR?

Mesleki Eğitim programlarına katılmak için İŞKUR veritabanına kayıtlı olmak gerekiyor, yerleştirilecek mesleğe göre uygun özelliklere sahip olmak ve işveren tarafından talep edilenleri karşılamanız gerekiyor. Mesleki eğitim kursu programlarına katılım gösterenlerin 20 lira harçlık hakkı bulunuyor ayrıca bu programlardan faydalananların yarısından fazlası istihdam ediliyor.

Konuyla ilgili detaylı bilgilendirmeyi İŞKUR resmi internet sitesinden ya da İŞKUR şubelerinden öğrenebilirsiniz.

Kamu personeli alımları, memur atamaları ve daha fazlası hakkında bilgilendirmelere göz atmak , cep telefonunuza gelmesini sağlamak için lütfen TIKLAYINIZ.

Konuyla ilgili duygu, düşünce ve sorularınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz. Kamu personeli alımlarına göz atmak için sayfanın üstünde bulunan KPSS ilanları kısmına bakabilirsiniz.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

20 Oca 2017 - 09:57 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler