Cumhurbaşkanından Personel Alımı Açıklaması: İstihdam Artacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı DEİK Genel Kurulunda önemli açıklamalarda bulunurken personel alımları ile istihdamın da artacağını dile getirdi.

Cumhurbaşkanından Personel Alımı Açıklaması: İstihdam Artacak
Haber albümü için resme tıklayın

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı bir programda yeni istihdam ile ilgili öemli açıklamalarda bulundu.

DEİK Genel Kurulu'na katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada Türkiye'nin farklı ekonomileri birleştiren bir konumda olduğuna dikkat çekerek, "Böyle bir ülkede yatırım yapmak kadar cazip bir şey olabilir mi? 2017 sonuna kadar 180 milyar dolarlık uluslararası yatırım geldi" dedi.

PERSONEL ALIMLARI ARTACAK

Geçtiğimiz haftalarda TBMM'de onaylanarak hayata geçen proje bazlı teşvik sistemine de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"Bu yatırımlar sayesinde istihdam artışı sağlayacağız. yurt içinde ve dışında ekonomimiz ile ilgili değerlendirme yapan kimi çevreleri etkisiz hale getirmenin yolu teknoloji ve sermaye konusunda yeni yaklaşımları hayata geçirmekten geçiyor"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde;

"Böyle bir ülkede yatırım yapmak kadar cazip bir şey olabilir mi? 2017 sonuna kadar 180 milyar dolarlık uluslararası yatırım geldi. Türkiye tarihinin her döneminde cazibe odağı olmuştur.

2006 yılından 2017 yılı sonuna kadar ülkemize 180 milyar dolarlık doğrudan uluslararası yatırım gelmiştir.

Geçtiğimiz hafta proje bazlı teşvik sistemimizi başlattık. Bu yatırımlar sayesinde istihdam artışı sağlayacağız. yurt içinde ve dışında ekonomimiz ile ilgili değerlendirme yapan kimi çevreleri etkisiz hale getirmenin yolu teknoloji ve sermaye konusunda yeni yaklaşımları hayata geçirmekten geçiyor. Özellikle 100 milyon doları aşan büyük projeler için uygulayacağımız teşvik sistemi ile yatırımcılara cazip fırsatlar sağlıyoruz.

Türkiye hem siyasatte hem de ekonomi de kendisine bir adım yaklaşana bırakınız 3-5 adımı adeta koşarak giden bir ülkedir. Son günlerde birileri Türkiye'deki iş adamları ve firmaların varlıklarını yurt dışına kaçırdığı yönünde haberler yayıyor. Yurt dışına para kaçırmaya tevessül edenleri affetmeyiz."

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

21 Nis 2018 - 14:36 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Kerem - Allah sayın recep Tayyip Erdoğan dan razı olsun inşAllah Allah ona uzun umur versin inşAllah Allah onu Türkiye nin başında eksik etmesin inşAllah Türkiye nin onu gibi lider e ihtiyacı var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 14:36


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler