Cumhurbaşkanından Canlı Yayında Son Dakika Taşerona Kadro Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika taşerona kadro açıklaması geldi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın taşeron işçilere verdiği verdiği müjdeli haber.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika taşerona kadro açıklaması geldi.

Atv ve A Haber ortak yayınına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kadro bekleyen yüz binlerce taşeron işçiye müjdeli haberi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu konu tamamen hükümetimizin gündeminde, kısa bir süre içerisinde sayın başbakanımız gelinen noktayı açıklayacaktır diye düşünüyorum" açıklamasında bulundu.

Bedelli Askerlik Açıklaması

"Şu anda gündemizde bu yok. Ciddi manada asker kadrosunda eksilme var. Biz vatansever evlatlarımızı askere bekliyoruz. Hele hele üniversite bitirmiş, bedelli askerlik bekliyor. Zaten gelip yapacağın askerlik 6 ay. Bunun da yaklaşık bir 20 günü izin; 5 ay 10 gün. Gel askerliğini yap. Askerlik bir de sana bir çok kazanım sağlıyor.

Afrin Açıklaması

Şu anda bizim için Afrin önemli bir yer. Afrin'den taviz veremeyiz. Zira Kuzey Suriye, terör koridoru olamayacaktır, olmayacaktır. Burayı bir terör koridoru olarak düşünenler varsa bilsinler ki Türkiye Cumhuriyeti buna asla müsaade etmeyecektir. Silahlı Kuvvetlerimiz buna asla müsaade etmeyecektir. Bütün tedbirlerimiz, diplomatik çalışmalarımız bu istikamette yapılmıştır.

Kanal İstanbul

Son aşamalarda, ihalesi yapılacak. Şu anda zannediyorum hükümetimiz ihale hazırlıklarını yapıyor, ihaleye çıkılacak, adım atılacak."

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

15 Eyl 2017 - 23:09 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

11

YAW HE HE - HABERE BAK HANİ NEREDE MÜJDE .. HEP AYNI TERANE

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 23:09
10

vay beeee - arkadaşlar bu bize bir yıl daha yeter her ayın başında yapılan açıklama bu sefer en tepeden geldi bu baya gider

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 23:09
09

erdal - kamu hastanesinde temizlikde çalışıyorum nezaman kadro verileçeki lütfen bir açıklama beki liyoru?????

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 23:09
07

Taseron - İnsanlar artik yorum yapma ihtiyaci bile duymuyor bu haberlere....siz hala havanda su dövmeye devam edin...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 23:09
05

Musa - Kispiret kadroyu gündemi, meşgul etmeyin POLİS PÖH alımlarını bekliyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 23:09
04

huseyin - lutfen olsun artik yeter sayin basbakanim hayat cok zor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 23:09
02

Hulya - Ne olur artık olsun tüm insanlar bekliyor gerçekten hAyatçok zor olmuş inşAllah hele birde pahalı bu zamanda

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 23:09
01

Mustafa - YAŞI ESNETİN OZZAMAN İHTİYAÇ ÇOKSA ...ASKER POLİS ALIMLARINI BİR DEFADA LİSE MEZUNU SEVİYESİNDE EN ÖNEMLİSİDE 30 YAŞINI AŞMAMAK KAYDI İLE YAPIN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Eylül 23:09


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler