Çalışma Bakanı Açıkladı! EYT Mağdurlarına Kötü Haber!

Emeklilikte yaşa takılanlar bir süredir kendilerine yönelik bir düzenleme beklerken, hükümetten eyt mağdurlarını yakından ilgilendiren açıklamalar geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Mehmet Müezzinoğlu'ndan emeklilik açıklaması. Müezzinoğlu, EYT mağdurlarıyla ilgili meclis genel kurulunda kendisine sorulan soruyu yanıtladı. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu:"Emeklilikte Yaşa Takılanlarla ilgili açıklamalarımızı son derece net yapıyoruz. Emeklilikte bizdeki yaş durumu şu an itibariyle ortalama yüzde 52, OECD ülkelerinin 72 yaptığımız düzenlemeyle 2036 'ya kadar erkeklerde 60, kadınlarda 58 yaşına dönüştürecek bir yolculuk yapılıyor. Dolayısıyla emeklilikte yaşa takılan vatandaşlarımızın sabırla o yaşı tamamlamalarını öneriyoruz. Onun dışında bir düzenleme yapamayacağımızı ifade ediyoruz." dedi.

EYT Mağdurları kendileriyle ilgili düzenlemeyi bir süredir bekliyor fakat herhangi bir çalışma yapılmış değil, yapılacak gibi de durmuyor. Konu hakkındaki görüşlerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

Kamu personeli haberleri , gündemden gelişmeler, son dakika haberleri, ekonomi haberleri ve çok daha fazlasını yakından takip etmek için kpss cafe'yi her gün ziyaret edin. Tüm haberleri cep telefonunuza alabilmek için kpss cafe mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

23 Şub 2017 - 09:23 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler