''Büyükanneye maaş'' projesi rafa kalktı

AK Parti Hükümeti'nin 3 yaşına kadar torununa bakan büyükannelere 12 ay boyunca 425 TL destek verilmesi için başlatılan uygulamadan vazgeçildi.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “İktidar seçimden önce verdiği sözleri seçimden sonra unutuyor. 81 milyon nüfusun tamamında büyükanne projesi uygulanacakmış gibi hava yarattılar. Ancak projeden sadece 6 bin kişi bir süreliğine yararlandı, sonra da vazgeçildi'' dedi. AK Parti'nin her seçim öncesinde farklı vaatlerde bulunduğunu ancak seçim bittikten sonra verilen sözleri unutturduğunu savunan Gürer şunları söyledi:

"İKTİDAR BUNU ALIŞKANLIK HALİNE GETİRDİ"

“İktidar, bunu alışkanlık haline getirdi. Her seçim öncesi farklı projeler, değişik vaatler ortaya atıyorlar. 31 Mart yerel seçimleri öncesinde de AKP  tarafından ortaya atılan yine farklı proje ve vaatler havada uçuşuyor. Ancak her seçimden sonra olduğu gibi bunlar da 31 Mart sonrası unutulacak. Taşeron işçiler, EYT, 3 bin 600 ek gösterge, emeklilerde intibak gibi söz verilip çözülmeyen sorunlar, saymakla bitmez.”

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

20 Mar 2019 - 19:18 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler