Booking.com Türkiye Faaliyetlerini Durdurdu

Dünyanın lider online rezervasyon sitelerinden booking.com 'un Türkiye faaliyetleri durduruldu.

Booking.com Yasağı Resmen Başladı

TURSAB'ın başvurusu üzerine mahkemenin Booking.com hakkında kapatma kararı vermişti. Bugün itibariyle Booking.om'un Türkiye operasyonları durduruldu. Booking.com sitesine girip rezervasyon yapan kişiler şu andan itibaren Türkiye'deki hiç bir tesise ulaşım sağlayamıyor. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB), birlik üyesi seyahat acentalarına karşı haksız rekabet olduğuna yönelik dava açmış ve , dava Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) lehine sonuçlanmıştı. Booking.com'un Türkiye'deki faaliyetlerinin durdurulması yönünde karar alınmıştı.

Söz konusu mahkeme kararının booking.com'a ulaşmasıyla birlikte bugün booking.com üzerinden rezervasyon yapmak isteyen kişiler, tesislere erişim sağlayamadıklarını gördü. Site üzerinden arama yapıldığında, Türkiye için ilgili bölge ve tesis bilgilerinin aranamadığı görüldü. Booking.com kararı temyize götüreceğini belirtmiş "Bir elektronik ticaret ve teknoloji şirketi olarak, Türk müşterilerin tüm dünyadan konaklama karşılaştırma ve rezervasyonları yapmalarını şeffaf ve kolay bir platformda sunarak pazarda sağlıklı bir rekabetin oluşmasına katkıda bulunuyoruz" demişti.

KPSSCAFE.COM.TR  - ANKARA

30 Mar 2017 - 13:12 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler