Binlerce Genç Karşılıksız 30 Bin TL Devlet Desteği Alacak! Son Başvuru Tarihi 5 Mayıs

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği proje gençlerin yüzünü güldürmüş ve ilk ödemeler geçtiğimiz yıl sonuna doğru gerçekleşmişti. Genç Çiftçi projesiyle birlikte bu 2017 yılında da binlerce genç 30 bin TL'ye kadar hibe desteği alabilecek...

Binlerce Genç Karşılıksız 30 Bin TL Devlet Desteği Alacak! Son Başvuru Tarihi 5 Mayıs

Başvurular Sürüyor Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın geçtiğimiz yıl büyük ilgi toplayan ve genç çiftçi adaylarının yüzünü güldüren 'Genç Çiftçi' projesi için 2017 yılında da başvurular toplanıyor. 2016 ile 2018 yılları arasında her yıl yaklaşık 15 bin genç çiftçiye 450 Bin TL civarında hibe kullandırılacak. Geçtiğimiz yıl bütçenin 337 milyon TL'si büyükbaş/küçükbaş hayvancılık projeleri için, 68 milyon TL'si arıcılık ve kanatlı projelerinde, 45 milyon TL'si de bitkisel üretim projeleri için kullanılmıştı.

2016 YILINDA HANGİ PROJELERE NE KADAR HİBE DESTEĞİ VERİLDİ?

2016 yılında büyük ilgi toplayan genç çiftçi projesinde 8 bin 514 genç çiftçiye kişi başı 6 adet toplamda 51 bin 084 büyükbaş hayvan ve 2 bin 680 gence 40'ar adet küçükbaş hayvan teslim edilmişti. Arıcılık ve kanatlı projeleri kapsamında 2 bin 264 genç çiftçiye 68 milyon TL, bitkisel üretim projeleri onay alan 1520 gence 45 toplamda 45 milyon TL karşılıksız devlet desteği verilmişti.

BİNLERCE GENÇ HİBE DESTEĞİ ALACAK! BAŞVURULAR 5 MAYIS 2017 TARİHİNE KADAR SÜRECEK
2017 yılı içinde genç çiftçi başvuruları sürüyor. Başvuru işlemleri Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın "https://gencciftci.tarim.gov.tr/Account/Login" adresi üzerinden yapılıyor. Yine ilgili internet sitesi üzerinden başvuru süreci ve başvuru şartları görülebiliyor.

SİSTEME KAYDOLMAK VE BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika haberleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını indirebilirsiniz.  Hibe desteği, kamu personeli alımları ve daha fazlası ücretsiz cebinize gelsin istiyorsanız tıklayınızhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.kpss.cafe

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

28 Nis 2017 - 15:38 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Ferhat - Bilenler lütfen cevaplasın ben 18 yaşımı doldurama 8 ay var yalnız kazai rüşt davası açarak ergin kılınmışım bu proje den yararlanabilir miyim?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Nisan 15:38
01

kaya - Acaba boyle bi destekten faydalanmak icin benim butcem ne kadar olmali imkani olmayanlara nasil yardimci olunuyomuuu bilgilendirirseniz sevinirim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Nisan 15:38


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler