Berat Albayrak'tan EYT ve 3600 Ek Gösterge Açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak memurların büyük bir merakla beklediği 3600 ek gösterge ve emeklilikte yaşa takılanlara ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak memurların büyük bir merakla beklediği 3600 ek gösterge  ve emeklilikte yaşa takılanlara ilişkin önemli açıklamalar yaptı.
 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak; başta emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) olmak üzere 3600 ek gösterge, enflasyon ve faizler hakkında kritik açıklamalarda bulundu. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Biz Demirel'in yaptığını yapmayacağız. İmkânlarımız ortada" diyerek sürece ilişkin iktidarın nasıl bir tavır takındığına dair ipucu verdi.

"ERKEN EMEKLİLİK GÜNDEMİMİZDE YOK"

Türkiye'de ekonomi yönetiminin başında olan Bakan Berat Albayrak, erken emekliliğin gündemlerinde yer almadığını söyledi. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Biz Demirel'in yaptığını yapmayacağız." diyerek konuya ilişkin görüşünü paylaştı; "3.600 ek gösterge konusunda, sağlık hizmetleri, emniyet ve öğretmenlerle ilgili bir değerlendirme yapılıyor ama bir bakıyorsunuz, tüm kamu personeli için talep ediliyor. Bu olmaz. Ben doğru bulmuyorum. Cumhurbaşkanımız talimat verirse, gereğini yaparız” şeklinde konuştu.

07 Ara 2018 - 12:22 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

09

Mehmet AYDIN - ....bunun hesabını size sormazsak seçimlerde siz haklısınız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 12:22
08

Mehmet - İyi de arkadaş EYT sadece kazanılmış hakkını istiyor. Kimseden sadaka istemiyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 12:22
07

Gözünüze dursun.. - Kendileri muslugun başında kaç bin TL aldıklarının haddi hesabı yok. Erken yaşta çalışmaya başlayıp primini dolduran vatandaşa bir damla yok.. Üretme konusuna gelince bir memlekette saray mı yoksa fabrika mı daha elzem? Gereksiz harcamalar mı üretim mi? Vatandaşa gelince 700-800 TL yi çok görüp ayda 25-30.000 TL yi cebe indirenler çıkıp utanmadan oy isteyecekler. Kazanacaklar mı? Evet. Bu millete müstehak mı? Evet

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 12:22
06

Metin Ayaz - Sayın Cumhurbaşkanımız Polis, hemşire, öğretmenler,ve din görevlileri için 3600 ek gösterge sözü verdi.Siz niçin engel oluyorsunuz.Sayin Cumhurbaşkanın sözü en kısa zamanda yerine gelmelidir.Kamuoyu bir müjde bekliyor sayın bakan.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 12:22
05

Eyt magduru - Erken emeklilikle yaşa takışanlar aynı değil konuyu çarpıtmayın eyt haktır yıllarca aksatmadan yatırılan paradır hekkımızı helal etmiyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 12:22
04

Serkan Tepe - Erken emeklilik le emeklilkikte yasa takilanlari ayirt edemeyen kisiler yorum yapiyorya .Benim anlayamadigim bu yorumlari yapanlar cocuklariniz 65 yasina kadar nerede calisacaklar bunlari dusunin birazda sadece kendinizi degil onlarida dusunun iorum yaparken

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 12:22
03

mehmet - ahmet bey 38 yaşında emekli olan yok konuyu bilmeden yalakalık yapmayın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 12:22
01

EYT Ali - "EYT" erken emeklilik değil kazanılmış hakkın yasayla devlet tarafından elimizden alınan ve işçi memur çalışanların ugratıldığı hak gaspıdır.. kul hakkına hiç girmiyorum bile onu zaten diğer tarafta rabbime havale ettim. 8000 gün prim ödedim 27 yıl çalıştım 9 yıl daha çalışacağım ve çalıştığım için ve prim ödediğim için maaşım da düşecek üstelik nasıl kanun nasıl adalet el insaf yahu.....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 12:22


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler