Belediye Başkanı Karaosmanoğlu : "İşsizlik Yok! İş Beğenmiyorlar"

Kocaeli Belediyesi İstihdam seferberliği kapsamında başlatılan KO-MEK Forklift kursunun ilk mezunlarının verildiği törende konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı , gebzede işsizlik sorunu olmadığını, iş beğenmeme sorunu olduğunu öne sürdü.

Belediye Başkanı Karaosmanoğlu : "İşsizlik Yok! İş Beğenmiyorlar" 

Kocaeli Belediyesi İstihdam seferberliği kapsamında başlatılan KO-MEK Forklift kursunun ilk mezunlarının verildiği törende konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı , gebzede işsizlik sorunu olmadığını, iş beğenmeme sorunu olduğunu öne sürdü. Başkan Karaosmanoğlu, "Türkiye'deki en büyük problemlerden birisi işsizliktir. Bununla ilgili de hükümetimizin çok önemli ve büyük hamleleri ve teşvikleri var. Gebze'de işsizlik diye bir şey yok. İş beğenmeme diye bir şey var. Gençlerimize istihdam konusunda yardım etmeye hazırız. Özellikle gençleri ben teşvik ediyorum, davet ediyorum" dedi. Programda söz alan GOSB Başkanı Adem Ceylan, "Kocaeli'de çok güzel bir iş birliği yapıyoruz. Burada birkaç firmanın forklift elemanı ihtiyacı vardı.

Bunun içinde Büyükşehir Başkanımızda kursu hemen başlattı. Hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.  Programdan mezun olan kursiyerler arasında bulunan Haldun Kayacan, "Aldığımız eğitimler sayesinde daha hızlı iş bulacağız. Hatta bazı arkadaşlarımız iş buldular bile. Aldığımız eğitimlerle birikimlerimizi zenginleştirip istihdam seferberliğine katkıda bulunacağız.KO-MEK derleri sayesinde 5 dil öğrendim. İki yıldır ücretli öğretmenlik yapıyorum. Şimdi de forklift sertifikamı alıyorum. Bu eğitimlerde katkısı olan herkese teşekkür ederim" dedi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

13 Ağu 2017 - 13:33 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

İzmit den - Belediye de ve Ko-mekler de kimlerin çalıştığını bütün Kocaeli halkı biliyor bulmuşlar çiftlik gibi yerleri ohh ne alâ memleket hep torpil hep torpil hep iltimas millete gelince is beğenmiyorlar siz yapın forkliftciligi de görelim bakalım kaç saat yapabiliyorsunuz asgari ücrete insani çalışma şartlarının sıfır olduğu yerlerde

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ağustos 13:33
07

adalı - yukardan aşağıya yorum yapmak çok basit ey Karaosmanoğlu Büyükşehir de çok güzel rant var en biti ulaşım ücretleri derince den şirinyalı 4.50 tl eee gel de iş seçme nasıl olcak sen önce yeni ustune düşen vazifeni hakkıyla yap

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ağustos 13:33
06

Ridvan - Din üzerine çok is var arapça bilmek hele ki çok daha ise yarar dolgun maaşlı bi iş bulunabilir işte sorun şurda programcılık okudum senelerimi verdim is imkanı yok amelelik yapmaya devam ediyorum kendi işimi unuttum ben gibi bir çok arkadaşım var tarih coğrafya ogretmenleri almanca ogretmenlerı is beğenmek mi bu kişiler inşaatta çalışıyor lan ne gerizekalı insanlar var is begenmemek sen bana is gücü açmıyorsun sen kendi yegenlerin için açıyorsun biz başvuruyoruz olmuyor neden acaba.. .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ağustos 13:33
05

mağdur - Kimsenin beğenmediği işlere başvuruyoz da noluyo sanki ona bile alınmıyoz.Üniversite okuduk ta noldu her yeri sülaleleriyle doldurdular.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ağustos 13:33
04

Yusuf - Karamanoğlu nun Türkiye den haberi yok işçi hakkı yok ücretler düşük ağır işlerde bile asgari ücret veriliyor vatandaş da çalışmak istemiyor işçinin hakkı verilmiyor birde bunları arastirsinlar neden işler benilmiyor sen hakkını ücreti verirsen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ağustos 13:33
03

Ahmet Zazaoğlu - Maaş ve çalışma saatlerinin köleliğinden söz etmiyor da ne diyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ağustos 13:33


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler