Bedellide Yaş ve Fiyat Hakkında Yeni İddia

Son dakika haberi: Bedelli askerlik ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. ORC Araştırma Şirketinin sahibi yaptığı son paylaşımında bedellide yaş ve ücret ile ilgili açıklamada bulundu.

Bedellide Yaş ve Fiyat Hakkında Yeni İddia
Bedellide Yaş ve Fiyat Hakkında Yeni İddia
Haber albümü için resme tıklayın

Son dakika haberi: Bedelli askerlik ile ilgili yeni gelişme yaşandı!

TBMM'de vekillerin yemin etmesinin az önce de Cumhurbaşkanı Erdoğan yemin etti ve yeni hükümet sistemi resmen devreye girdi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından gözler bugün kabinenin açıklanmasına çevrildi. Kulislerde kabinenin açıklanmasının ardından ilk işin OHAL'in kaldırılması, ardından da bedelli askerliğin gündeme gelmesi bekleniyor.  ORC Araştırma Şirketi sahibi Mehmet Murat Pösteki'den bedelli askerlik için bekleyenleri heyecanlandıran bir paylaşım geldi.

Sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan şirket sahibi Pösteki, "Bedelliden ,94 lülerin de faydalanmasi, rakaminda 10 bin civarlari olmasi ve tatilden önce çıkması icin elimizden geleni yapiyoruz. Buna odaklanin gencler!" ifadelerini kullandı.

Siz de aşağıdaki yorum kısmından bedellide yaş ve ücret hakkındaki talep ve düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

TATİLLER ERTELENİBİLİR

Öte yandan AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, bedelli askerlik konusu nedeniyle Meclis'in 15 Temmuz'dan sonra 1 Ekim'e kadar gireceği tatilin ertelenebileceğini söyledi.

Başkanvekili Muş, "Meclis, otomatik hareket eden bir yapıda değil. Yani şu tarihte açılacak kapılacak diye bir durum söz konusu değil. Biz bunu grup önerileriyle çalışma takvimini değiştirebiliyoruz ki geçmişte de böyle oldu. Toplumlun önceliklendirdiği ihtiyaç duyduğu alanlardaki aciliyet ve zarurete göre Meclis'in çalışma tarihleri değişebilir."

BEDELLİ ASKERLİKTE YAŞ VE ÜCRETTE DİĞER İDDİA

Hükümet ilk olarak yaşı 28 olarak belirlemişti. Beklenti 5 buçuk milyon gibi bir rakama çıkınca yaş 28'den 26'ya indirildi.

'YAŞ 25 OLSUN' BASKISI

Ancak kamuoyunda yaşın 25'e indirilmesi yönünde yoğun bir baskı var. Kesin karar ise ekim ayında belli olacak.

24 HAZİRAN SONUÇLARINI DOĞRU TAHMİN EDEN ANKET ŞİRKETİ

Öte yandan 24 Haziran erken seçimlerinde ORC Araştırma, sonuçları en isabetli tahmin eden araştırma şirketi olmuştu.

ANKETİMİZ

KPSSCAFE olarak bedellide yaş için bir anket başlattık.

ANKETE KATILMAK, OY KULLANMAK, YORUM VE GÖRÜŞ BİLDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

09 Tem 2018 - 16:58 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

10

Serdar - Bencede yaşın geriye çekilmesi çok iyi olacak. 25 ideal çok kişiyi stresten kurtaracak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Temmuz 16:58
09

Esra - Çekin çekin 18e çekin nasıl olsa vatani kurtarmaya erkek lazim değil biz kadınları alın bari askere

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Temmuz 16:58
08

Arda - Ordunun silaha, askeri teçhizata ihtiyacı var. Bedelliden gelen paralar bu ihtiyaçları karşılamak için kullanılacak. Savaş bölgesine profesyonel eğitimli askerlerimiz gidiyor, yani zorunlu askerlik çağına gelmiş yeni yetme gençlerimizi böyle tehlikeli bölgelere göndermiyorlar, o yüzden 5,5 milyon askerlik çağı olan gence şu an ihtiyaç yok. Kaldı ki ordunun da bu kadar erkeği besleyecek, barındıracak kontenjanı yok. Eğer siz de bir kadın olarak vatanı kurtarmaya katkı da bulunmak istiyorsanız Türk Silahlı Kuvvetlerine bedelli askerlerimizin vereceği ücret kadar bağış yapabilirsiniz. Buradan ordumuza zarar verebilecek nitelikte mesajlar atmanız fayda değil tam tersine zarar veriyor. Bir kişinin bedelli ücretiyle yüzlerce profesyonel askerimizin karnı doyacak, yüzlerce düşmanı öldürebilecek askeri teçhizat tedarik edilebilecek. Lütfen bunları düşünerek mantıklı yorumlar yapalım. Sadece askerlik yaparak vatan kurtarılmaz, düşünceli ve duyarlı olursak vatanımıza daha faydalı olabiliriz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Temmuz 16:58
07

Coşkun - Bir kereye mahsus yaş sınırı kaldırılmalıdır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Temmuz 16:58
04

Hasan - Bundan öncekiler 18 bin vermişti 8 000 bini geri mi ödeyecekler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Temmuz 16:58
03

fatih - ondan öncekilerde 30 vermişti 12 geri mi isticekler?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Temmuz 16:58
02

İzmir94 - 94lüleri vurmalı bencede ücret ise kişinin maddi durumuna göre olmalı. Gücü olmayanda yararlanmalı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Temmuz 16:58


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler