BDDK 69 Memur Alımı Başvurusu İçin Son Saatler !

Bankacılık düzenleme ve Denetleme Kurumu memur alımı başvurusu için son saatlere girildi. Peki ilana kimler başvurabilir? BDDK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Detaylar haberimizde.

BDDK 69 Memur Alımı Başvurusu İçin Son Saatler !
BDDK 69 Memur Alımı Başvurusu İçin Son Saatler !
+1
Haber albümü için resme tıklayın

BDDK memur alımı başvurusu için son güne girildi. 

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası üzerinden yayımlanan ilanda, 69 memur alımı yapılacağı bildirildi. Alınacak personellerin 35'i bankalar yeminli murakıp yardımcısı, 27'si bankacılık uzman yardımcısı ve 7'si Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu uzman yardımcısı pozisyonunda istihdam edileceği bildirildi.

Kimler Başvurabilir?

# Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

# Kamu haklarından mahrum olmamak.

# TCK'nın 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile herhangi bir suçtan dolayı mahkum olmamış olmak.

# Askerlik durumu itibarıyla; askerlik hizmeti ile ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

# Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir akıl hastalığı bulunmamak.

Başvuru

İlan metnime gitmek için TIKLAYIN

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

24 Kas 2017 - 09:54 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

aydın - bddk uzman yardımcılığını iyi araştırmadan başvurmayın...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Kasım 09:54


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler