Başbakan'dan Yaşlılık Aylığı Müjdesi: 1500 TL'ye Çıktı

Başbakan Binali Yıldırım yaptığı son dakika açıklamasında yaşlılık aylığına gelen zammı kamuoyuna duyurdu.

Başbakan Binali Yıldırım Bakanlar Kurulu toplantısı yaptığı son dakika açıklamasında, yaşlılık maaşının zam yapılarak 500 lira olduğunu açıkladı.

Binali Yıldırım, yaşlılık maaşı ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

"65 yaş ve üzeri olan vatandaşlarımızın yaşlılık aylığı diye bir şey var. Bu 3 ayda bir ödeniyor ve her ay için şu anda 266 lira. 3 aylığı toptan ödeniyor. Bunu, emekliliği olmayan, kimsesi olmayan ve hiç bir geliri olmayan kadın erkek vatandaşlarımız alıyor. 600 bin civarında bu haktan yararlanan vatandaşımız var. Bu aylığı 500 liraya çıkarıyoruz. Yani üç ayda bir 1500 lira para alacaklar."

ÖĞRENCİLERE AF

Başbakan Binali Yıldırım yaptığı açıklamasında öğrenci affı ile ilgili şu ifadelere yer verdi:

"Diğer bir konu bu sefer üniversitede okuyan gençler. Zamanla çeşitli nedenlerle eğitimine devam edemeyen gençler oldu. Bu öğrencilerimize bir kereliğine okullarına dönme imkanı veriyoruz. Terörle bağlantısı olanlar bu haktan faydalanamayacak."

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

30 Nis 2018 - 19:06 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler