Bankalardan Müşterisi Olana 600 TL

Emekli vatandaşlarımızı yakından ilgilendiren bir haber ile karşınızdayız. Bankalar emeklileri müşterileri arasına katmak için hazırladığı kampanyalar tüm hızıyla ve rekabetiyle devam ediyor. Emekli müşteriye de müşteriyi getirene de cazip imkanlar ve ek fırsatlar sunuluyor. Öyle ki bazı bankalar promosyon adı altında emekliye 600 TL'ye kadar varan paralar ödüyor.

Emekli vatandaşlarımızı yakından ilgilendiren bir haber ile karşınızdayız. Bankalar emeklileri müşterileri arasına katmak için hazırladığı kampanyalar tüm hızıyla ve rekabetiyle devam ediyor. Emekli müşteriye de müşteriyi getirene de cazip imkanlar ve ek fırsatlar sunuluyor. Öyle ki bazı bankalar promosyon adı altında emekliye 600 TL'ye kadar varan paralar ödüyor.

Türkiye'deki özel bankaların emekli vatandaşlar için kıyasıya bir rekabet içerisinde olduğunu görüyoruz. Bazı bankalar emeklilere 3 yıllık dönem için maaşa göre 300, 375, 450 TL olarak belirlenen promosyon tutarını 600 liraya kadar çıkarırken, bazıları da ücretsiz işlemler, faturalarda indirim gibi ek fırsatlar sağlıyor.

Ayrıca emekli müşteri getirenlere bankaya kazandırdığı her emekli için 100 TL veren bankalarda var. Böylece emekli 450, yakını 100 lira promosyon ödemesi alabiliyor.

İşte bazı bankaların uygulamaları:

AKBANK: 450 TL'ye varan promosyon ödemesi yapıyor. Tüm bankaların ATM'lerinden ayda 2 kez ücretsiz para çekme, bedava havale ve EFT, bireysel kredilere özel faiz oranı gibi olanaklarda cabası...

DENİZBANK: 450 TL'ye varan promosyon ödemesi yapıyor. Bankaya emekli maaşı müşterisi kazandıranlara da her emekli başına 100 TL ödeme yapılıyor. İsteyen istediği kadar emekliyi bankaya kazandırabiliyor. Bir sınır yok.

Marka işbirlikleriyle birlikte gerçekleştirilen kampanyalar dahilinde indirimli alışveriş imkanı sunuyor. Kredilerde özel faiz, Bonus kartıyla otomatik ödeme talimatı verenlere 3 ay doğalgaz faturasında % 10 indirim gibi ek uygulamaları da bulunuyor.

FİBABANKA: Maaşa göre değişiklik göstermekle birlikte 330, 415, 500 TL'ye kadar varan promosyon ödemesi yapıyor. Tüm ATM'lerden ücretsiz maaş çekme, kredilerde ve mevduatta özel faiz imkanı ve hesap işletim ücreti almama gibi ek imkanlarda buunuyor.

GARANTİ: Maaşını Garanti Bankasına taşıyan emeklilere, 450 TL'ye kadar çıkan promosyonla birlikte ek olarak, 150 TL'de bonus imkanı sunuyor. Paramatiklerde özel menü ile maaşları tek tuşla kuruşu kuruşuna çekme imkanı, kredilerde indirimli faiz oranı sağlıyor.

ING: Emekliye 450 TL'ye varan promosyon, emekli bir yakınını bankaya müşteri olarak kazandırana da anında 100 TL nakit veriyor. Hesap işletim ücreti almayan İNG, özel faizli kredi, telefon bankacılığından direkt özel müşteri temsilcisine bağlanma, ücretsiz tıbbi danışmanlık ve ambulans gibi olanaklar da sunuyor.

İŞ BANKASI: 450 TL'ye kadar çıkabilen promosyon ödemesi yapıyor. Kredi kartları için yıllık ücret almıyor, vadeli mevduata ve kredilere özel faiz, ücretsiz havale ve EFT olanaklı sunuyor.

ŞEKERBANK: 450 TL'ye kadar varan promosyon ödemesi yapıyor. 2 otomatik ödeme talimatı veren emekli müşterilere ise 150 lira daha promosyon hediye ediyor. Ücretsiz havale ve EFT, hesap işletim ücretinden muafiyet, şubede işlem önceliği, eve teslim maaş hizmeti gibi olanaklar sunuyor.

TEB: 450 liraya varan promosyon ödemei yapıyor. Emekli yakınını bannkaya yönlendirenler için de anında 100 TL nakit ödeme yapılıyor. Emekliler, 5 bin liraya kadar olan nakit ihtiyaçları için % 1.99 faiz oranıyla nakit  para çekebiliyor. Kredide de 3 ay taksit erteleme imkanı da bulunuyor.

BANKALARDAN EMEKLİ PROMOSYONLARI NASIL ALINIR?

Hem bankanın mevcut müşterisi olan emekliler hem de yeni müşteri olan emekliler bankaya 3 yıl maaşını o bankadan alacağına dair taahhütte bulunup yukarıda saydığımız promosyonlardan alabiliyor.

Promosyon almış olanlar, isterlerse kalan dönemin parasını iade edip bankasını değiştirebiliyor.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

10 Ara 2018 - 08:21 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler