Bakan Müjdeyi Verdi: O Öğrencilere 1500-2000 TL Burs Verilecek

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, yaptığı açıklamada başarılı olan öğrencilere verilen destekleri açıkladı. Bakan bu desteklerin devam edeceğini de söyledi.

Başarılı öğrencileri sevindiren açıklama: Başarılı öğrencilere 2 bin TL burs.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, yaptığı son dakika açıklamasında 2017 yılında 14 bin 604 öğrenciye TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programı kapsamında burs verildiğini aktardı.

Fen ve sosyal bilimlere ilginin artırılması için '2025 Yurt İçi Lisans Burs Programı'yla destek sağlandığını belirten Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Uluslararası Bilim Olimpiyatları/ Proje Yarışması'nda derece alıp temel fen bilimlerinde eğitim görenlere veya üniversite sınavında ilk 5 binde olup fen ve sosyal bilimlerde eğitim alan öğrencilere aylık 2 bin lira burs verildiğini bildirdi.

Özlü, üniversite sınavında 5-10 bin sıralamasında olanlara da bin 500 lira verildiğini kaydetti.

MEMUR ALIMI, EKONOMİ HABERLERİ VE GÜNDEM HABERLERİ İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

DAHA FAZLA BİLGİ, DAHA FAZLA ARKADAŞ

Memur alımlarıyla ilgili tüm gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz, diğer memur adaylarıyla sohbet edip, bilgi alışverişinde bulunabileceğiniz facebook grubumuza aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirsiniz Facebook grubuna katılım  için TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA - ÖZEL HABER

19 Şub 2018 - 10:07 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler