Bakan Fakıbaba'dan Kurbanlık Fiyatları Hakkında Önemli Açıklama:

Tarım Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, yaptığı son açıklamasında kurbanlık fiyatlarına değindi. Kurban Bayramının yaklaşması ile birlikte gündeme gelen fiyatlar hakkında Bakan Fakıbaba'nın açıklaması haberimizin devamında.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık yeni Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'dan kurbanlık fiyatları açıklaması geldi. Fakıbaba yaptığı açıklamada, kurbanlık fiyatlarını artırarak havadan para kazanmak isteyenlere izin vermeyeceklerinin altını çizdi.

Habertürk Gazetesinde yer alan habere göre, "Stokçuluk yaparak bedavadan para kazanmak yok" açıklamasında bulunan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı.Ahmet Eşref Fakıbaba, önceki gün Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Olağanüstü Genel Kurulu'na katılımda bulundu. Bakan Fakıbaba, burada yaptığı konuşmasında üretici ve tüketici arasındaki dengeyi kuracaklarının altını çizerek, "Yetiştirici, çoban arkadaşım emek verirken, birileri parasının varlığına güvenip stok yapacak, ondan sonra gariban adam da ezilecek, yok öyle bir şey. Bu Fakıbaba'nın kitabında yazmaz, stokçuluk yaparak bedavadan para kazanmak yok" ifadelerini kullandı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fakıbaba'ya: "Fakir Fukaraya Gerekli Desteği Vereceksin Fakıbaba"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da kendisine, "Fakir fukaraya gerekli desteği vereceksin Fakıbaba" dediğini söyleyen Tarım Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "Kurbanlık fiyatlarını rahatlatmak için kolumuzu değil, vücudumuzu, canımızı ortaya koyacağız. Yeter ki hem üreticimiz hem tüketicimiz kazansın. Havadan para kazanmak isteyenler, hayal kırıklığına uğrayacak, buna müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Stok yaparak vatandaşı zor durumda bırakanların malının elinde kalacağının altını çizen Bakan Fakıbaba, tüketici hak ettiği fiyata ürün alırken, üreticinin de kazanacağını söyledi.

Son dakika haberlerinden, ekonomi haberlerinden haberdar olmak için Kpsscafe.com.tr adresini takipte kalın.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

23 Tem 2017 - 13:00 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler