Bakan Açıkladı: 10 Bin 551 Kamu Personeli Alımı Yapılacak

Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba'dan kamu personeli alımı hakkında bir son dakika açıklaması geldi. Bakan yaptığı açıklamada yeni dönem personel alımında son durumu söyledi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'dan personel alımı hakkında yeni açıklama geldi.

Habertürk'te yer alan haberde Fakıbaba, önemli konularadeğinirken Bakanlığa yeni dönem personel alımı ile iligli de önemli açıklamalarda bulunduğu belirtildi.

Bakan Fakıbaba, Habertürk'e yaptığı açıklamada Bakanlığa personel alımı ile ilgili "Biz görevimizi yapıyoruz. Ziraat mühendisi, veteriner hekim, gıda mühendisleri istihdamı için 9 Şubat'ta 10 bin 551 kişinin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ailesine katılmasına yönelik gerekli kuruluşlara yazılarımızı yazdık. Bir şey söylüyorsam doğrudur" ifadelerini kullandı.

Tarıma değer katanlar projesi kapsamındaki yarışmaya, Denizbank finansal sponsorluğuyla 52 aday proje veya kişi katıldı. 14 kategoride 16 proje ve 21 yayımcı personel ödüle layık görüldü.

FAKIBABA GELDİĞİNDEN BERİ PERSONEL ALIMI OLMADI

Kabinedeki revizyonun üzerinden 1 yıl geçti ama merkezi alımlar haricinde Bakanlığa henüz açıktan kamu personeli alımı yapılmadı. Bu nedenle alımların bir an önce olması gerekmektedir.

ADAYLARIN TALEPLERİ

Siz de aşağıdaki yorum kısmından personel alımı hakkında talep ve düşüncelerinizi paylaşabilir, diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

İLAN YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için --->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için---->>> TIKLAYIN

Facebook grubuna katılım için---->>>  TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  |  ANKARA - ÖZEL HABER

15 May 2018 - 09:52 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

06

Kpss maduru - Dolar euro indirmek akaryakıt zamlarını indirmek icin calısma varmı bakan bey

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Mayıs 09:52
05

Ümran - Bu ay icinde müjdeli haberi bekliyoruz inşallh #gthb10bin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Mayıs 09:52
04

Fitnet - Büro yönetimi ve sekreterlik bölümü mezunlarını da alsınlar lütfen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Mayıs 09:52
03

Güven - Ben 4 yıllık iktisat mezunuyum ve 2012 de mezun oldum ama hala bostayim.. ünv üstüne ünv açmak marifet olsaydı ben şuan çalışıyor olurdum..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Mayıs 09:52
01

Neslihan - uzun zamandır bekledigimiz haber kesinlesir insAllah. bizlerede atama nasip olur insAllah.Ziraat mühendisleri boşta kalmasin bizde atanmak istiyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Mayıs 09:52


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler