Asgari Ücrette Düşüş Yaşanacak mı?

Tüm Türkiye'nin beklediği haberin ayrıntıları kesinleşmeye başlıyor. Asgari Ücretten kesinti yapılacak olan 70 TL, netten mi brütten mi kesilecek?

Asgari ücretin düşeceği haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Vergi ödemelerinin asgari ücretten kesileceğini duyan asgari ücretli çalışanlar tedirgin olmuş, heyecan ile yapılacak açıklamayı bekliyor.

Hali hazırda asgari ücret ile ev geçindirenler, borç ödeyenler yahut asgari ücret ile geçinmekte zorluk çeken vatandaşın canını sıkan bu olayın düzeltilmesini bekleyen kişi sayısı oldukça yüksek.
 

Sabah Gazetesinden Faruk Erdem'in yaptığı haber kapsamında asgari ücrette düşüş yaşanmayacak. Vergi ve diğer kesintiler brüt ücretten yapılacak.

Faruk Erdem, Naci Ağbal ve Süleyman Soylu ile görüşmelerinde bakanların kendisine çözüm aradıklarını yazmış bulunmaktadır. Bakanlar vergi kesintinin önüne geçmeye çalışıyor. Asgari ücretten kesmek yerine farklı çalışmalar yapmak isteminde bakanlar. 

Asgari ücret düşecek mi? sorusuna yanıtlar henüz net olmamakla beraber önümüzdeki günler ve aylarda konunun ayrıntılar netleşmeye devam edecek.

Kpsscafe.com.tr

17 Eyl 2016 - 09:51 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler