Artık Facebook Kullanıcıları da Para Kazanacak

Facebook kullanıcıları dikkat! artık facebook üzerinden de para kazanmak mümkün olacak. İşte detaylar...

Facebook Kullanıcıları Dikkat! Artık Facebook Kullanıcıları da Para Kazanacak! 

Sosyal paylaşım platformu Facebook, bir süredir üzerinde çalıştığı reklam uygulamasını hayata geçirmeye hazırlanıyor. Facebook üzerinden canlı yayın yapan kişileri yakından ilgilendiren özellik sayesinde artık para kazanılabilecek. Facebook son dönemlerde uzun süreli videolara ağırlık vermiş durumda. Kısa süreli videolarda verilen reklamlar izleyicilerin tepkisini çekebiliyor, daha sonra video izlenme oranlarında düşüşe neden oluyor.

Facebooksa videolara yeteri kadar reklam veremiyordu. Hayata geçirilecek proje ile birlikte canlı yayınlarda da reklam özelliği aktif hale gelecek. Facebook , canlı yayın paylaşan kullanıcılara izlenme oranına göre gelirin %55'i oranında pay vermeyi hedefliyor.  Söz konusu reklam uygulamasının hem internet hem de mobil platformlarda aktif olması gerekiyor.

Youtube'nin son yıllardaki büyük yükselişi ve sürekliliğini örnek alacak olan facebook'tan para kazanmak isteyen kullanıcıların en az 2 bin takipçiye sahip olması ve canlı yayınlarda 300 kullanıcıya erişim sağlaması gerekiyor. Konuya dair detaylar daha sonra Facebook tarafından ayrıca açıklanacak.

Konuya ilişkin yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle paylaşabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

28 Şub 2017 - 11:30 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler