Araç Sahiplerine Kötü Haber: Dün Otogaza Bugün Benzine Zam Geldi

Milyonlarca araç sahibini üzen açıklama geldi. Önceki gün otogaza gelen zamdan sonra bir zam da benzine geldi. İşte benzine gelecek zam.

Önceki gün Otogaza gelen zam açıklaması sonrası Türkiye 23 Kasım'a da zam haberi uyandı. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası tarafından bir açıklama yapıldı ve benzine 24 Kasım'dan itibaren uygulanacak zam miktarı kamuoyu ile paylaşıldı.

PÜİS tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Rafineri çıkış fiyatlarında değişiklik beklendiği için 24 Kasım 2017 tarihinden geçerli olmak üzere benzinde 8-10 kuruş fiyat artışı bekleniyor."

Benzinde bir ileri iki geri...Benzin fiyatlarında dalgalanma son günlerde devam ediyor. En son 22 Kasım'dan geçerli olmak üzere 7 kuruş indirim yapılan benzin fiyatında, yarından itibaren gelecek 10 kuruşluk zam, araç sahiplerini isyan ettirdi. İstanbul'da fiyatlar 5.61'den 5.54 liraya inmişti.

Petrol İşverenleri Sendikası bugün yine zam duyurusu yaptı. Yarından geçerli olmak üzere benzine 8-10 kuruş zam yapılması bekleniyor. Yani indirimden daha yüksek zam yarından itibaren geçerli olacak. Böylece benzin fiyatları İstanbul'da 5.62-5.64 lira seviyesine kadar yükselecek.

Art Arda Zamlar

Benzine 31 Ekim'de 12 kuruş, 7 Kasım'da da 13 kuruş zam gelmişti. Bir ayda benzine gelen zam 28 kuruş oldu.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

23 Kas 2017 - 10:01 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler