Araba Satın Alacaklar Dikkat! Paranızda Olmayın!

Araba satın alacakları yakından ilgilendiren bir haber... Çeşitli şehirlerden kiraladığı araçları cazip fiyatlarla satışa sunan O.I. isimli şahıs, kaparo alarak çok sayıda vatandaşı dolandırdı. İşte detaylar...

Araba satın alacakları yakından ilgilendiren bir haber... Çeşitli şehirlerden kiraladığı araçları cazip fiyatlarla satışa sunan O.I. isimli şahıs, kaparo alarak çok sayıda vatandaşı dolandırdı. İşte detaylar...

Bartın‘da kiraladığı otomobilleri satılık ilanı vererek vatandaşları dolandıran şahıs tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Ajanslara yansıyan bilgilere göre 29 yaşındaki O.I. isimli şahıs çeşitli illerden araç kiralayıp, bu araçları ilan sitelerinde satılığa çıkarttı. Otomobillere cazip fiyatlar koyarak vatandaşları tuzağına çekti. Ucuz araba alma hayali ile kendisini arayanlardan kaparo adı altına para toplayan O.I. daha sonra iletişim bilgilerini değiştirme yöntemi ile Mersin, Niğde, Mardin, Kocaeli, Aksaray ve Şanlıurfa illerinde yaşayan çok sayıda vatandaşı dolandırdı.

Çok sayıda dolandırıcılıktan tutuklandı

Dolandırılan kişilerin ihbarı üzerine yapılan çalışmada, Bartın‘da yaşadığı belirlenen zanlı, il Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. O.I.’nın ikametinde yapılan aramada eylemlerinde kullandığı bilgisayar, flash bellek ve banka dokümanları ve banka kartları ele geçirildi. Şüphelinin yapılan güvenlik taramasında ise daha önceden de çok sayıda dolandırıcılık olayından soruşturması ve davası olduğu bilgisine ulaşıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen O.I. nitelikli dolandırıcılık suçundan tutuklanarak ceza evine gönderildi.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

10 Şub 2019 - 09:32 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Firat - Memleket hırsızdan dolandırıcıdan geçilmiyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Şubat 09:32


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler