APPLE Personel Alım İlanını Gizlice Yayımladı!

Dünyanın lider teknoloji firmalarından APPLE da çalışmak her bilişimcinin hayalidir. Fakat herkesin bu firmada işe girmesi de kolay değil. APPLE'da çalışmak isteyenlerin diğerlerinden bir farkının olması gerekiyor.

APPLE Personel Alım İlanını Gizlice Yayımladı!
Haber albümü için resme tıklayın

APPLE Personel Alım İlanını Gizlice Yayımladı!

Dünyanın lider teknoloji firmalarından APPLE da çalışmak her bilişimcinin hayalidir. Fakat herkesin bu firmada işe girmesi de kolay değil. APPLE'da çalışmak isteyenlerin diğerlerinden bir farkının olması gerekiyor. Bunun farkında olan firma, personel alımlarını gizli kapaklı yapıyor. Öyle ki kritik görevler için personel alım ilanlarını gizlice web sitesinde yayımlıyor ve hiç bir şekilde bu ilanları duyurmuyor.

Güvenlik Uzmanı Zack Whittaker, apple'ın gizli iş ilanını buldu. Sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden apple'ın gizli iş ilanıyla ilgili bir paylaşım yapan Zack, "Güzel. Eğer gizli Apple web sayfasını bulursanız, iş teklifi alırsınız!" diyerek ilanın yayımlandığı sayfayı takipçileriyle paylaştı. İlgili sayfada apple'da çalışmak isteyen mühendis adaylarına iş hakkında bilgi veriliyor ve cv göndermeleri talep ediliyor. Gönderide işe alınacak kişilerin milyonlarca disk, on bini aşkın sunucu ve big data ile ilgileneceği ve alt yapı geliştirme aşamalarında görev alacağı söyleniyor.

20 Ağu 2017 - 14:52 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler