Altın Tarihi Rekorunu Kırdı! İşte altının Gram Fiyatı (21 Mart Altın Fiyatları)

Altının gram fiyatı 167,4 lira ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmış durumda.  Güne pozitif başlayan ve altın ons fiyatından bulduğu destekle alış ağırlıklı bir gün geçiren altında gram fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmış durumda. 21 Mart altın fiyatları.

Altının gram fiyatı 167,4 lira ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmış durumda.  Güne pozitif başlayan ve altın ons fiyatından bulduğu destekle alış ağırlıklı bir gün geçiren altında gram fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmış durumda.

Altının gram fiyatı akşam kapanışından önce 167,2 lira, altının ons fiyatı ise yüzde 0.9 artışla 1.323 dolardan işlem gördü. Analistler, bu akşam saatlerinde ABD Merkez bankasının yapacağı açıklama sonrasında altın fiyatlarındaki yükseliş eğiliminin süreceğini söylüyor.Fed'in politika faizini 25 baz puan arttırması ve yüzde 1.50 -1,75 aralığına yükselmesine kesin gözle bakılıyor. Analistler, Powell'ın açıklamaları ve FED üyelerinin 2018 yılının tamamına dair faiz beklentisinin altın fiyatları konusunda etkili olacağını düşünüyor. Teknik açıdan altının gram fiyatında 164 liranın destek, 167,5 liranınsa direnç konumunda olduğu belirtiliyor.

KPSSCAFE  - ANKARA

21 Mar 2018 - 20:15 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler