Aile Bakanlığı'ndan Müjdeli Haber ! Aylık 1000 TL'ye Kadar Destek Ödemesi Yapılacak

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı'ndan müjdeli haber! Kronik hastaların aylık evde bakım ve beslenme masrafları Aile Bakanlığı tarafından karşılanacak.

Aile Bakanlığı'ndan Müjdeli Haber ! Aylık 1000 TL'ye Kadar Destek Ödemesi Yapılacak 

Aile ve Soayal Politikalar Bakanlığı, herhangi bir sosyla güvencesi olmayan verem hastaları için harekete geçti. Habertürk gazetesinden Aykut Yılmaz'ın haberine göre, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, verem hastalarının evde bakım ve beslenme masraflarını karşılayacak. Aile Bakanlığı hastaların durumuna göre aylık 1000 TL'ye kadar destek ödemesi yapacak.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı verem hastaları için harekete geçti. Bakanlık, sosyal güvencesi olmayan kronik hastalara sosyal yardım yapılabilmesi için Sağlık Bakanlığı ile anlaşma sağladı. Buna göre ilk olarak verem hastalarına maddi destekte bulunulacak. hastaların beslenme, evde bakım gibi masrafları Aile Bakanlığı'nca karşılanacak. Projenin önümüzdeki aylarda hayata geçirilmesi bekleniyor.  

Aile Bakanlığı'nın benzer bir uygulamayı kanser hastaları için de hayata geçireceği öğrenildi. Nadir hastalığı bulunan kişilerinde bir süre bu yardım kapsamına alınabileceği bildirildi.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika haberleri, ekonomi haberleri ve daha fazlası kpsscafe.com.tr ile bir tık ötenizde.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

30 Nis 2017 - 11:11 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

04

maria pilogos - Bravo aile bakanligina.insalah hukumetimiz tasarihalinde olan. 25yi evli olan evhanimlara emeklilik'tasariyi onaylar insalah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Nisan 11:11
03

hilal - Benim kayin babam bobreklerinin ikisinide kaybetti nasilbasvura bilirim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Nisan 11:11
02

Ali - Kronik hepatit B hastası da faydalanabiliyor mu acaba?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Nisan 11:11
01

Ali - Kronik hepatit B hataları da faydalanabiliyor mu acaba?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Nisan 11:11


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler