Açıklama Geldi! Çaykur 1500 Personel Alacak

Çaykur'un 1500 personel alımı yapacağına dair resmi bilgilendirme geldi. Çaykur 1500 personel alacak. İşte detaylar...

Açıklama Geldi! Çaykur 1500 Personel Alacak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik,  Çaykur'un geçici işçi pozisyonunda 1500 kişilik alım yapacağını açıkladı.

Konuya dair yapılan açıklama şu şekilde "Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nde (Çaykur) istihdam edilmek üzere geçici işçi alımı gerçekleştirilecek. Çaykur’a bağlı Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun illerinde bulunan yaş çay fabrikalarında çalışmakta olan geçici ve daimi işçilerden emeklilik, ölüm ve diğer nedenlerle ayrılmalardan dolayı önemli sayıda işçi personel açığı çıkmış bulunuyor.Ayrıca kurumun oluşturulan yeni fabrikası ve bazı ünitelerdeki imalat makine sayısı artışından dolayı yaş çay işleme kapasitesinin artması, mevcut işgücü ihtiyacını daha da artırmış bulunuyor.

Kurumun personel ihtiyacını gidermek ve hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla 1500 mevsimlik (geçici) ilkokul öğrenimli beden işçisi İş-Kur aracılığıyla alınacak.İş-Kur’un söz konusu alım için ilana çıkışı, 4-13 Nisan aralığında olacak. Kura çekimi ise Mayıs ayının ilk haftasında noter huzurunda yapılacak."  Başvurularla ilgili kafanıza takılan soruları sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

30 Mar 2017 - 10:26 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Sellda - Alımlar sadece ilköğretim mezunları içinmi olacak, geçici derken ne kadar süre için alım yapılacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mart 10:26
07

Hüseyin - Tapu Kadastronun 1500 personel alımı sözü vardı ne oldu? Yalan mı oldu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mart 10:26
05

Kiraz erdoğdu - 52 yAşındaYım ilkokul mezunuyum İş hayatım olmadı başVurabilir miyim?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mart 10:26
04

melek - bi akrabam çaykurda çalısıyor önlisans mezunu olup beden işçisi olarak çaykurda çalısanlar var dedi. bayan alacaklar mı acaba

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mart 10:26
02

ramazan - engellı alımı kontejanı varmı cevabı nezaman ogrenıyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mart 10:26
01

MUSTI - Çaykur işci alimlarında beden işcilerı yaş sınırı uygulaması kanun cıksın okumuşuda beden işcılerıde 2o 3o yaşa kadar işciler alınsın düzenlemeler olsun ben gencım 4o 5o yasında adamlarmı çaykur alcak dogruluk bence gencler alınsın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Mart 10:26


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler