800 Bin Taşeron Kadro , Kamu İşçileriyse Zam Müjdesi Bekliyor

Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli işçiler ve taşeronların merakla beklediği toplantılar Pazartesi günü başlıyor...Taşeron ve kamudan son dakika gelişmeleri her zaman olduğu gibi yine kpsscafe.com.tr'de olacak. 800 bin taşeron işçisi kadro, binlerce kamu işçisi de zam müjdesi bekliyor. işte detaylar...

800 Bin Taşeron Kadro , Kamu İşçileri de Zam Müjdesi Bekliyor

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan işçilerin maaş zammının belirlenmesi için toplu sözleşme görüşmeleri bu hafta içi başlayacak. Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, dün katıldığı canlı yayında işçiler adına talep edecekleri zam oranını açıklamıştı. 24 Nisan 2017 pazartesi günü nihai teklifin görüşülmeye başlanacağı toplantılarda 26 Nisan'da zam teklifi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na sunulacak.

Ergün Atalay, konu hakkında yaptığı açıklamada maaş zammı talebini enflasyon oranı üstüne en az 4 puan olarak bildirdi. 800 bine yakın taşeron işçinin kamuda istihdamına ilişkin görüşmelerin de ele alınacağı toplantı da Atalay , Kıdem tazminatının da gündeme geleceğini belirtti. Ergün Atalay, "30 günle ilgili şu anda bulunduğumuz noktadan geriye gitmek istemiyoruz. 30 gün muhafaza edilsin. Fonlarla ilgili geçmişte başımıza gelenler ortada. İnsanlar bundan tedirgin oluyorlar. Fonu konuşmamak lazım. İşçinin hesabına başka bir şey 
konuşmak lazım." dedi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

23 Nis 2017 - 17:29 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

mecul - insanları oyalamaktan utanmıyorsunuz yazıklar olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Nisan 17:29


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler