8 Kurum Daha Taşerona Kadro Başvuru Sonucunu Açıkladı

8 kamu kurumu taşerona kadro başvuru sonuçlarını açıkladı. Açıklanan sonuçlarda, geçici işçi statüsünden kamu işçisi statüsüne geçmeye hak kazananların ve kazanamayanların listesi yayımlandı.

Taşerona kadroda yeni sonuçlar açıklandı.

Kadro için başvuru yapan taşeron işçilerin bu sonuçları açıklanmaya devam ediyor. Birçok kamu kurumu sonuçlaır açıklarken bazı kurumların sonuçları biraz gecikti. Taşeron işçiler ise geciken başvuru sonuçlarını merak ediyor. Edinilen son bilgilere göre 8 kurum daha taşeron başvuru sonuçlarını açıkladı. İşte açıklanan sonuçlar.

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU SONUÇLARI

TKDK tarafından açıklanan taşerona kadro başvuru sonuçlarına göre 824 taşeron işçinin başvurusunu kabul edildi. Başvurusu reddedilen işçi sayısı ise 21 oldu.

Sonuç sayfası ve kabul-red listesine gitmek için tıklayınız.

ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SONUÇLARI

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada taşeron işçi (geciçi işçi) statüsünden sürekli işçi statüsüne geçmeye hak kazananlara ait listeler yayımlandı. Buna göre 12 bin 369 kişinin başvurusu kabul edilirken, 3048 kişinin başvurusu da reddedildi.

Başvurusu kabul edilen taşeron işçilere ait listeye gitmek için Tıklayınız.

Başvurusu ret edilen personelin taşeron işçilere ait listeye gitmek için  Tıklayınız.

İSTANBUL İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ VE BAĞLI KURULUŞLAR

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğün ebağlı kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan taşeron personellerin kamu şiçisi statüsüne kabul ve red listesi yayımlandı.

Yayımlanan listeye göre başvurusu kabul edilen toplam işçi sayısı 2 bin 767 iken başvurusu reddedilen işçi sayısı 592 oldu.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Bşk 1 kabul: 3914 red: 717
Kamu Hastaneleri Hizmetleri Bşk 2 kabul: 4992 red: 842
Kamu Hastaneleri Hizmetleri Bşk 3 kabul: 3686 red: 339
Kamu Hastaneleri Hizmetleri Bşk 4 kabul 3753 red: 771
Kamu Hastaneleri Hizmetleri Bşk 5 kabul: 2390 red: 704
Kamu Hastaneleri Hizmetleri Bşk 6 kabul: 2552 red: 403

Buna göre başvurusu kabul edilen toplam kişi sayısı 24 bin 054 iken başvurusu reddedilen işçi sayısı da 4 bin 368 oldu.

Sonuç sayfası için Tıklayınız.

ELAZIĞ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada taşerondan kadroya geçmeye hak kazanan işçi sayısının 245 olduğu belirtilirken 44 işçinin de başvurusunun reddedildiğine yer verildi.

Sonuç sayfasına gitmek için Tıklayınız.

SONUÇLARI AÇIKLAYAN DİĞER KURUMLAR

Bazı kurumlar ise sonuçları açıkladı ancak başvuru kabul veya red listesi yayımlamadı. Bu kuurmların sonuçları için resmi sayfalarını ziyaret etmeniz gerekmektedir. Kimlik numaranız ile başvuru sonucunuzu sorgulayabilirsiniz. Buna göre Polis Akademisi Başkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kastamonu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü sonuçları açıklayan diğer kurumlar.

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

24 Şub 2018 - 08:42 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler