8 Aralık EKK Taşeron Kadro Açıklaması Yine Gelmedi

Son Dakika: 8 Aralık EKK Toplantısı sonrası taşeron kadro açıklaması yine gelmedi. Taşeron işçilerin konu hakkındaki düşünceleri ve daha fazlası kpsscafe.com.tr adresinde...

EKK Sonrası Taşeron Kadro Açıklaması Gelmedi Beklenti Yine Boş Çıktı!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, Kritik EKK sonrası yılı ekonomi tedbirlerini açıkladı. Aylardır kadro açıklaması bekleyen taşeron işçilere yönelik hali hazırda bir açıklama gelmedi. Sosyal medya ve kpsscafe.com.tr üzerinden taşeron işçiler konu ile ilgili tepkilerini dile getiriyor. Bilindği gibi aylar öncesinden taşeron işçilere kadro verileceği öne sürülmüş zaman içerisinde bu kadro açıklaması özel sözleşmeli personel statüsü olarak değiştirilmişti.

Mart ayından günümüze kadar her gün kadro ümidiyle uyanıp, sıfır açıklamayla ya da bir diğer deyişle %99.9'un sona erdiği açıklamalarıyla uyuyan taşeron işçinin de günden güne ümidi tükeniyor. Taşeron işçilerin kamuda istihdamına yönelik çalışmaların başına Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatıyla Mehmet Şimşek getirilmişti. Geçtiğimiz günlerde meclis genel kurulunda konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Mehmet Şimşek :" Kısa süre önce bu konuyla alakalı bir toplantıya başkanlık yaptım. Hükümetimizin bu konuda bir sözü var ve bunu kısa süre içerisinde gerçekleştirmeyi umuyoruz." şeklinde açıklama yapmıştı.

Taşeron işçilerin kamuda istihdamının 2017 yılı öncesinde mümkün görünmediği biliniyor, fakat muhalefet cephesinden gelen açıklamalara göre , 2017 yılında da taşeronun kadrolu olması pek mümkün gözükmüyor. Konu ile ilgili duygu ve düşüncelerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

600 bin İşçi Alımı İle İlgili Tüm Detaylar İçin Tıklayınız

Kpsscafe.com.tr | Ankara

08 Ara 2016 - 17:30 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

04

speed - Hep yalan...! Hep yalan..! Bu hükümet kadro,madro vermez.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Aralık 17:30
03

hakan: - Kadro deyipte sonra sözleşmeli personel diyen bir hükümetten başka ne beklenebilir ki :))

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Aralık 17:30
02

Okumuskole - Oglunuzu ozel okullarda okutun askere yollamayin insanlari 1300 e muhtaç edin yaziklar olsun 10 bin20 bin maas alanlara

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Aralık 17:30
01

mustafa ovalı - hadi be reis ver şu kadroyu sevindir hepimizi sustur şu seni çekemeyenleri

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Aralık 17:30


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler