60 Bin TL Destek Veriliyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı tarafından girişimcilere 60 Bin Türk Lirası destek ödemesi yapıyor. İşte KOSGEB 2019 Girişimci Desteği Başvuru Şartları...

60 Bin TL Destek Veriliyor!
60 Bin TL Destek Veriliyor!
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından yayımlanan duyuruda 60 bin TL girişimci desteği verileceği açıklandı.

KOSGEB tarafından yayımlanan duyuruda ise;

"Yenilikçi, teknolojik ve katma değeri yüksek bir ürün üreten, bu ürünü uluslararası pazarlara taşımak isteyen ve ihracat odaklı çalışan KOBİ’ler önceliğimiz olmak üzere yeni bir vizyon ile bütün KOBİ’lerimize gerekli desteği sağlayacağız." denildi.

KOSGEB GİRİŞİMCİLERE NE KADAR DESTEK VERECEK?

KOSGEB ayrıca geleneksel girişimcilere 60 Bin Türk Lirası destek ödemesi, ileri girişimcilere ise 370 Türk Lirası'na kadar destek verileceğini açıkladı.

KOSGEB GİRİŞİMCİ DESTEĞİ DETAYLARI

KOSGEB tarafından yayımlanan duyuruda ise;

"Programın amacı, girişimcilerin iş kurma ve yürütme konularında bilgi ve becerilerini geliştirmek, başarılı iş planlarını/iş modellerini ödüllendirmek, girişimcilik ekosisteminde yer alan aktörler arası işbirliğini arttırmak, yeni kurulan işletmelerin en kırılgan oldukları dönemde hayatta kalma oranının arttırılmasına katkı sağlayacak yapıların ve ulusal plan ve programlar doğrultusunda yeni işletmelerin kurulmasını ve sürdürülmesini sağlamaktır." deniliyor.

KOSGEB GİRİŞİMCİ DESTEĞİ BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

23 Nis 2019 - 17:52 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler