50.000 TL Faizsiz Kredi Başvuruları Başlıyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, başvuruları önümüzdeki günlerde başlayacak olan kredi başvuruları hakkında önemli açıklamalarda bulunmuştur. İşte faizsiz kredi hakkındaki tüm ayrıntılar...

BİLİM, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, KOBİ'lere hazırlanan 50.000 TL Faizsiz Kredi Başvuruları hakkında konuşmuştur. 

Açıklamalarında 12 Aralık 2016 tarihinde başvuruların başladığını belirten Özlü, "Bundan 15 bin KOBİ'nin istifade edeceğini tahmin ediyoruz." ifadelerini kullanmıştır. 

Bakan Özlü, ekonomideki iyileşmelerin esnaflara doğrudan yansıtalacağının altını çizmiştir. Sanayi Bakanı Özlü, 50.000 TL Faizsiz Kredi Başvuruları açıklamaları ardından bu söylemlerde bulunmuştur;

"Son dönemde ekonomik olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Bu sıkıntılar çoğunlukla küresel ekonomideki değişkenlik ve zorluklardan kaynaklanıyor. Biz hükümet olarak bu dönemin geçici olduğunu düşünüyoruz. Bu sürecin Türkiye'yi çok fazla etkilemeyeceğine inanıyoruz. Bunu söylerken iki şeye dayanıyoruz. Bunlardan birincisi, ekonominin özellikle bütçenin devlet ve hükümet bütçesinin sağlam olmasıdır. İkincisi, milletimize güveniyoruz. Cumhurbaşkanımız bir çağrıda bulundu herkes dövizini bozdurdu. Esnaflarımız da kampanyalar başlattı."

50.000 TL Faizsiz Kredi Başvuruları 12 Aralık 2016 tarihinde başlayacaktır. 

Kpsscafe.com.tr|ANKARA

10 Ara 2016 - 22:46 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler