400 Bin Emekli Promosyon Ödemesi Aldı! Kim Ne Zaman Promosyon Ödemesi Alacak?

12 Milyon emekliyi yakından ilgilendiren promosyon ödemesi ile ilgili pazarlıklarda sona gelinmişti. Bazı bankalar maaş müşterilerine promosyon ödemelerini gönderdi. Ziraat Bankası'ndan yapılan bilgilendirmeye göre 400 bin emekli promosyon ödemesine kavuşmuş durumda! Peki diğerleri ne zaman promosyon alacak? işte detaylar...

400 Bin Emekli Promosyon Ödemesi Aldı!

Emeklilere maaş promosyon ödemesiyle ilgili ilk işlemlerin tamamlandığı öğrenildi. Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren anlaşmalar kısa süre önce tamamlanmış ve emeklilerin bir kısmına promosyon ödemeleri yapılmaya başlanmıştı. Elde edilen bilgilere göre Ziraat Bankası'ndan maaş alan 400 bin civarında emeklinin maaş promosyon ödemeleri yapıldı. Türkiye Cumhuriyeti (T.C.) kimlik numarasının son iki hanesi 0 ya da 2 olan emeklilere promosyon ödemesi işlemleri Mart ayından itibaren yapılacak. Emeklilerin merakla beklediği promosyon ödemesi için ilşemler 20 Şubat 2017 tarihinden itibaren başlamıştı.

Bankadan yapılan resmi bilgilendirmeye göre, SGK ile atılan protokol imzasından sonra 400 binden daha fazla emeklinin promosyon ödemesi hesaplarına yatırıldı. Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası 0 ve 2 olan emekliler mart ayından, 4 ve 6olanlar Nisan ayından itibaren promosyon ödemesi alacak. Kimlik numarasının son hanesi 8 olan emekli vatandaşlarsa emekli promosyon ödemesini mayıs ayından itibaren alabilecekler.

Kim ne kadar emekli promosyon ödemesi alacak?

12 Milyon emekliyi yakından ilgilendiren promosyon ödemelerine dair bilgilendirme 2016 yılı sonunda Başbakan Binali Yıldırım'dan gelmişti. Binali Yıldırım, 1000 TL 'nin altında maaş alan emekli vatandaşlara 300,  1-2 Bin TL maaş alan emekliere 375 TL, 2 Bin liranın üzerinde emekli maaşı alanlara 450 TL promosyon ödemesi yapılacağını açıklamıştı. Emeklilerin promosyon ödemelerine dair tüm işlemler tamamlandı. Konuya dair sorularınızı ve yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

27 Şub 2017 - 15:26 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler