40 Bin Personel Alımı Yapılacak! İŞKUR İşe Yerleştirecek Personel Arıyor

İŞKUR, İstihdam Seferberliği Programı dahilinde çok sayıda kişiyi işe yerleştirdi. 100 bin kişiyi bulan işe yerleştirmelerde, İŞKUR' un halen personel arayışında olduğu ve 40 bin kişiyi işe yerleştirmek için personel aradığı ifade ediliyor... İŞKUR 40 bin personel alımı detayları haberimizde...

İstihdam Seferberliği Programı kapsamında gerçekleştirilen personel alımlarında, İŞKUR' un 100 binlerce kişiyi iş sahibi yaptığı ifade edilirken, halen personel alımları yürüttüğü bildirildi... Gerçekleştirilen personel alımları sonrasında, 40 bin kişilik personel kadrosu olduğu ifade edilen ve bu personellerin başvuru yapmasını bekleyen İŞKUR, başvuranları işe yerleştirecek.

İŞKUR internet adresi üzerinde yayımlanan personel alımlarında, istihdamda ve ekonomideki işgücünün artmasında ciddi oranda katkı sağlayacağı ifade edilen çalışmanın, işsizlik oranlarına büyük ölçüde faydalı olacağı ve rakamları aşağıya çekeceği de belirtiliyor. Personel alımlarında, İŞKUR üzerinden başvuru yapabilen iş arayan vatandaşlar, hem ilgili program dahilinde hem de program dışı istihdamdan yararlanabiliyorlar.

40 bin personel ihtiyacı var.

Farklı farklı sektörlerden toplamda 40 bin kişilik personel kadrosuna ihtiyacı olduğu bilinen İŞKUR' un hedefinin mart ayı sonuna kadar bu kadroları doldurabilmek olduğu da aktarılan diğer bilgiler arasında. Tekstil, demir-çelik sanayi, otomotiv, otomasyon, teknoloji ve daha birçok sektör üzerinde personel ihtiyacı olduğu bildiriliyor. İş arayan vatandaşların, iş ilanlarına İŞKUR resmi web site adresi olan www.iskur.gov.tr adresi üzerinden ulaşabileceklerini de tekrar hatırlatmak istiyoruz...

İlanlar ücretsiz cep telefonunuza gelsin.

KPSS CAFE mobil uygulamamızı Android ve iOS cihazlarınıza, uygulama mağazalarından ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Böylelikle tüm memur alımları ve iş ilanları cep telefonunuza bildirim olarak gönderilecektir.

İndirmek için > TIKLAYINIZ

kpsscafe.com.tr | KONYA

27 Şub 2017 - 10:49 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler