2 Bin Lira Maaşla Çalışacak Kadın Taksici Aranıyor

2 Bin lira maaşla çalışacak kadın taksi şoförleri alınacak. Kadın adaylara verilecek kurslar 15 günde bir düzenleniyor. İşte detaylar...

2 Bin Lira Maaşla Çalışacak Kadın Taksici Aranıyor

2 Bin lira maaşla çalışacak kadın taksi şoförleri alınacak.  İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası kadın taksi şoförü sayısını arttırmak için harekete geçti. 15 Taksi durağına 2 bin lira maaşla bayan taksi şoförü alımı yapılacak. İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 'İzmir'de Kadın Eli Taksiye Değecek' isimli proje çerevesinde çalışmak isteyen kadınlar alacakları kısa süreli eğitimin hemen ardından, gündüz saatlerinde İzmir Sokaklarında direksiyon sallayacaklar.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan  İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık: " Ortadoğu ülkelerine gittim kadın şoför gördüm, italya, ingiltere'de kadın taksi şoförleri var. Biz burada neden yapmayalım? şeklinde düşündük. Bu projeyi hayata geçirdik. Hem izmir hem de meslek grubu olarak fakındalığımızı ortaya koymak ve güzel bir projeye imza atmak istiyoruz. Bunun için eğitim çalışmalarına start verdik, 15 tane pilot bölge seçtik. Bayanlar önce ticari taşıt kullanım belgesi alacaklar, 15 günde bir kurs düzenliyoruz. Kadın taksi şoförleri nereye bakarsanız 2 bin lira civarında kazanacaklar ve gündüz saatlerinde çalışacaklar. " dedi. Kamu personeli alım haberleri, ekonomiden son dakika gelişmeler ve daha fazlası için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın...
KPSSCAFE.COM.TR  - ANKARA

 

20 Oca 2017 - 14:35 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler