2 Bin Lira Maaşla Çalışacak İşçi Bulamıyorlar (Yemek, Servis, Sigorta)

Bir garip sektör hadisesi...2 Bin TL maaşla çalışacak işçi bulamıyor, üstelik SGK, yemek ve servis olanakları da var...

2 Bin Lira Maaşla Çalışacak İşçi Bulamıyorlar (Yemek, Servis, Sigorta)

Siirt'de 2016 yılı başlarında faaliyete giren bir fabrika,  2 bin TL maaşla çalıştırılacak personel bulmakta sorun yaşıyor.

200 PERSONEL İHTİYACI VAR FAKAT KİMSE RAĞBET ETMİYOR

Siirt'de bir yıl önce açılan tekstil fabrikası personel bulmakta zorlanıyor, işsizlik oranlarının üst seviyelerde gözlemlendiği Siirt'de 200 personel alımı yapmak isteyen fabrika personel bulmakta sorun yaşıyor, ilanlara bir tek başvuru dahi yapılmıyor. Fabrika işletmecisi Ulağ, personele öğle yemeği, SGK ve servis imkanları da sunulduğunu bunlara rağmen başvuru alamadıklarını açıkladı.

İŞ ÇOK, İŞÇİ YOK

Fabrikanın sahibi Ulag, İstanbul'daki bir çok atölyede işçi olarak çalıştıktan sonra memleketi Siirt'e döndü ve orada bir fabrika kurup işletmeye başladı. Siirt Kurtalan Karayolu üzerindeki 400 işçi kapasiteli fabrikanın en büyük sorunu personel oldu. Fabrika işletmecisi Ulag, personel bulmakta sıkıntı yaşadıklarını, bir yıldır işçi bulamadıklarını , iş ilanlarına kimsenin rağbet göstermediğinden yakındı.

Konu hakkındaki görüşlerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle paylaşabilirsiniz. Kamuya personel alımları hakkında Türkiye'nin lider haber sitesi kpss cafe mobil uygulamasını ücretsiz indirerek , ilgili personel alımlarından anında ve herkesten önce haberdar olabilirsiniz. Facebook grubumuza katılarak, diğer memur adayları ve iş arayan insanlarla tanışabilir, bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz. Facebook grubumuza katılmak için lütfen TIKLAYINIZ

KAYNAK : CNN TÜRK (http://www.cnnturk.com/turkiye/siirtte-2-bin-liraya-calisacak-isci-bulamiyor)

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

11 Oca 2017 - 11:34 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Gurbet Salağı haberi dikkatli oku - Gurbet malı haberin altında kaynak var.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Ocak 11:34
07

Faik - Gidip araştırın iyi bi sonra haber yapın niçin işçi bulamiyormus

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Ocak 11:34
06

Gurbet - Öyle bir fabrikanın oldmadigini söylediler insanları neden yalan haberler umutlandiriyorsunuz sizden açıklayıcı bir cvp bekliyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Ocak 11:34
04

Esra - Fabrikayı erzma taşısın o zamanda işçi seçmekte zorlanır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Ocak 11:34
03

Emel altuntas - Biz nigdede is bulamiyiruz ucrette dusuk bu imkani degerlendirmeyenler gelinde burdaki kisitli.imkani gorun.keske orda olsamda girebilsem.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Ocak 11:34
02

Çetin - simdi bu haber büyür ulkeyi sarar is varda millet calismiyormus gibi gorunur tabi ulkede issizlik sorunu çözülmüş olur bu sayede

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Ocak 11:34


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler