101 Kamu Personeli Alımı Başvurusu İçin Son Saatler !

Gaziantep Üniversitesi kamu personeli alımı başvuruları için son saatlere girildi. Peki ilana kimler başvurabilir? Başvurular nasıl yapılacak?

101 Kamu Personeli Alımı Başvurusu İçin Son Saatler !
Haber albümü için resme tıklayın

Gaziantep Üniversitesi farklı kadrolara KPSS puanı ile kamu personeli alımı için başvurularda son saatlere girildi.

Üniversite Rektörlüğü tarafından geçtiğimiz ayın sonunda yayımlanan ilanda farklı kadrolarda istihdam etmek üzere toplamda 101 adet kamu personeli alıı yapılacağı bildirildi. Yayımlanan ilanda başvurular 12 Mayıs 2018 günü sona erecek. Bugün mesai bitimine kadar Gaziantep Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmesi gerekmektedir.

BAŞVURU DETAYLARI

657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranacaktır. Lisans mezunları için 2016 KPSS(B) grubu KPSSP3 puanı, Önlisans mezunları için 2016 KPSS(B) grubu KPSSP93 puanı esas alınacaktır. İlgililerin, ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) istenilen belgeler ile Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. İlanda yer alan pozisyonlardan sadece birine müracaat edilecektir. Posta yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına 5917 sayılı Kanunun 47.maddesinin 5.fıkrası (a/2) bendi ile eklenen hüküm uyarınca, sözleşmeli(4/B) olarak istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler. Gerçeğe aykırı belge verdiği veya beyanda bulunduğu tespit edilenlerin atamaları yapılmaz, atamaları yapılmış ise iptal edilir ve idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilir. Başvurular incelendikten sonra atamaya hak kazanan asil ve yedek adayların isimleri Üniversitemiz web sayfası ilanlar bölümünde ilan edilecektir. Atamaya hak kazananlar haklarında yaptırılan güvenlik soruşturmaları olumlu sonuçlandığı takdirde göreve başlatılacaklardır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Başvurular aşağıdaki evraklarla birlikte şahsen yapılacak.

Başvuru formu KPSS sınav sonuç belgesi Diploma Fotokopisi Kimlik Fotokopisi Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (2 Adet)

KPSSCAFE.COM.TR  |ANKARA

12 May 2018 - 10:10 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler