Yurt başvuruları için 11 Ağustos son gün

2014-2015 Eğitim Öğretim yılında Lisans Yerleştirme Sınavına girerek yurt içi ve KKTCde ilk defa herhangi bir yükseköğretim programına girmeye hak kazanan hazırlık ve 1.

2014-2015 Eğitim Öğretim yılında Lisans Yerleştirme Sınavı'na girerek yurt içi ve KKTC'de ilk defa herhangi bir yükseköğretim programına girmeye hak kazanan hazırlık ve 1.sınıf öğrencileri ile herhangi bir yükseköğretim kurumunda eğitimine devam eden ara sınıf öğrencileri 11 Ağustos 2014 tarihine kadar KYK'nın resmi web sitesi olan www.kyk.gov.tr internet adresinde yayımlanan başvuru formundan yurt başvurularını yapabilirler.

Başvuru süreci kapsamındaki öğrenciler için başvuru alımı tekrarlanmayacaktır. Yüksek lisans, doktora, özel yetenek, dikey (DGS), yatay geçiş sınavı ile yükseköğretim programlarına girecek öğrenciler ile artık yıl öğrencileri için alınacak başvurular ileri bir tarihte duyurulacak. Yükseköğretim kurumlarına ek kontenjanla yerleşecek öğrencilerin yurt başvuruları ise ÖSYM tarafından ek yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra duyurulacak.

08 Ağu 2014 - 11:49 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler