YÖKDİL Sınav Sonucu Açıklandı mı? İşte Sınav Takvimi ve Sonuç Sorgulama Sayfası

YÖKDİL sınav sonucu ne zaman açıklanacak? YÖKDİL sınav sonuçları nereden açıklanacak? İşte YÖKDİL sınav sonucu tahmin açıklama tarihi ve sınav sonuç sorgulama ekranı.

5 Kasım tarihinde yapılan YÖKDİL sınavına ait sonuçların açıklanması için geri sayım devam ediyor.

YÖKDİL sınavlarına giren on binlerce aday, sınav sonuçları için sabırsız şekilde beklemeye devam ederken, adaylar sonuç tarihini ve sonuç açıklama ekranını araştırmaya başladı.

Sonuçların Açıklanma Tarihi Belli mi?

YÖKDİL sınav sonucunun açıklanma tarihi belli değil. Ancak 9 Temmuz günü düzenlenen sınavın sonucu 27 Temmuz günü açıklanmıştı. 5 Kasım'da yapılan sınava ait sonuçların da 22 Kasım'dan sonra açıklanması bekleniyor. Ancak sonuçlar için kesin bir tarih açıklanmadı.

YÖKDİL Sınavı

YÖKDİL Sınavı, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı koordinasyonunda Anadolu Üniversitesi  ve Ankara Üniversitesi işbirliği ile düzenlenmektedir. YÖKDİL sınav soruları Ankara Üniversitesi tarafından hazırlanmakta, sınav organizasyonu  ise Anadolu Üniversitesi tarafından gerçekleştirilmektedir.

Sınav Takvimi

Aday Başvuruları    :    26 Eylül - 06 Ekim 2017 (saat 18:00'e kadar)

Sınav Giriş Belgelerinin Yayımlanması    :    30 Ekim - 04 Kasım 2017

Sınav Tarihi    :    05 Kasım 2017

Sınav İtirazı    :    06 - 10 Kasım 2017

Sonuç Açıklama Ekranı

YÖKDİL sınav sonuçları http://yokdil.yok.gov.tr/ adresinden duyurulacaktır.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

20 Kas 2017 - 14:57 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler