YÖKDİL Sınav Giriş Belgeleri Yayımlandı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından gerçekeleşecek olan YÖKDİL Sınavı giriş belgeleri adayların erişimine açıldı. gerekli tüm ayrıntılar ve sınav giriş belgeleri haberimizde...

YÖKDİL Sınav Giriş Belgeleri Yayımlandı
Haber albümü için resme tıklayın

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) geçtiğimiz aylarda YÖKDİL sınavını uygulamaya koyacağını açıklamış, tüm ayrıntıları adayların erişimine sunmuştu. Başvurular yapıldı. Şimdi ise sınav giriş belgeleri yayımlandı. Sınav 5 Mart 2017 tarihinde YÖK tarafından yapılacak.

İlk kez yapılacak olan YÖKDİL SINAVI 5 Mart'ta tam 30 şehirde yapılacak. Sınav tek oturum olacak. YÖKDİL SINAVI, YDS de olduğu gibi doktora başvuru sürecinden en az 55 puan olması ve doçentlik başvuru sürecinde de en az 65 olması gerekiyor. YÖKDİL tamamı ile YDS ile aynı düzenlemeleri içeriyor.

YÖK tarafından yapılacak olan sınavı Anadolu Üniversitesi tarafından yapılacak. Sınav giriş belgeleri de A.Ü tarafından kamuoyuna açıklandı. Adaylar e posta ve şifreleri ile sınav giriş belgelerine ulaşabilecek. Sınav 5 Mart'ta 30 ilimizde!

YÖKDİL Sınav Giriş Belgeleri için lütfen TIKLAYINIZ.

Memur grubumuza katılmak isterseniz --->tıklayınız   ios uygulamamızı yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

27 Şub 2017 - 22:17 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler