YGS Sonuçları için Adayların Heyecanı Dorukta ! 'Bizi Bekletme ÖSYM'

2017 YGS sonuçları ÖSYM resmi sitesinden açıklanacak. ÖSYM 'nin YGS sonuçlarını açıklamayı ertelediği her dakika adayların heyecanı daha da artıyor.

YGS Sonuçları için Adayların Heyecanı Dorukta ! 'Bizi Bekletme ÖSYM' 

2017 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (2017 YGS) sonuçları için beklenen gün geldi! ÖSYM'nin bugün sınav sonuçlarını açıklaması bekleniyor. Fakat sınavla ilgili dava açılması halinde sınav sonuçlarının açıklanmaması da mümkün. Memurlar.net 'de yer alan habere göre sınav sorularına yönelik dava açılmamışsa sonuçların bugün açıklanacağı, aksi halde sonuçların açıklanması için davanın bekletileceği belirtildi.

2017 YGS 'nin gerçekleştiği günden bugüne toplam 16 gün geçmiş durumda. Sınavla ilgili bir çok tartışma gündeme geldi. Bu sene özellikle 09.45 uygulaması büyük tepkiler çekerken, ÖSYM tarafından verilen silgiler de yetersiz bulunmuştu. Tüm bu gelişmelere rağmen beklenen gün geldi çattı. 2017 YGS milyonlarca öğrenci ve ailesini yakından ilgilendiriyor. Üniversiteye geçişteki ilk ve en önemli adım olarak görülen YGS sonuçlarına göre LYS'ye katılmaya hak kazanan adaylar da belli olacak.

DİĞER ADAYLARLA TANIŞMAK VE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

Üniversiteye geçişteki ikinci adım olarak görülen LYS Başvurular 4 ile 17 Nisan 2017 tarihleri arasında ÖSYM tarafından alınacak. LYS - 1 (Matematik) 11 Haziran'da, LYS-2 (Fen Bilimleri) 17 Haziran'da , LYS-5 (Yabancı Dil) 17 Haziran'da, LYS-3 (Edebiyat-Coğrafya) 18 Haziran 2017 tarihinde gerçekleşecek.  ÖSYM sınav takvimine göre LYS sonuçları 11 Temmuz 2017 tarihinde açıklanacak.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

28 Mar 2017 - 10:47 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

zeynep - Aynen ösym ya.bu yıl sınav stresi üstümden kalksın bir piyasaya bi şarkı süreceğim ösym ve sınav süreci için yaptım.süper olacak :)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mart 10:47
01

zeynep - Aynen ösym ya.bu yıl sınav stresi üstümden kalksın bir piyasaya bi şarkı süreceğim ösym ve sınav süreci için yaptım.süper olacak :)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mart 10:47


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler