Üstün zekalılar üniversitede derslere girecek

Üstün zekalı öğrenciler bundan sonra üniversitelere giderek derslere girebilecek.

Üstün zekalı öğrenciler bundan sonra üniversitelere giderek derslere girebilecek.

  Bu proje kapsamında TÜZYEKSAV tarafından alınan karar şöyle;….
Türkiye Üstün Zekalılar ve Üstün Yetenekliler Vakfı (TÜZYEKSAV) Antalya Şubesi ile Akdeniz Üniversitesi Fen Fakültesi arasında imzalanan protokole göre, üstün yetenekli çocuklar, fakültedeki laboratuvarlarda üniversite öğrencileriyle derslere katılabilecek. TÜZYEKSAV’dan yapılan açıklamada protokolle tanılanmış üstün yetenekli ve üstün zekalı çocukların üniversite öğrencileriyle derslere girebilmesinin önü açıldı.

ÖNEMLİ BİR DENEYİM

AÜ. Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Sümbül, “Üstün yetenekli öğrencileriyle olmak, bizim için de önemli bir deneyim olacak. Antalya, hatta Türkiye’nin geleceği için çok önemli olan bu çocukların eğitimine fayda sağlayacağımız için çok mutluyuz. İnşallah yaptığımız bu protokolle çok ciddi çalışmalara imza atarlar” dedi.

egitimajansi

10 Oca 2015 - 14:55 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler