Üniversite Ek Yerleştirmeleri Açıklanıyor

Üniversite Ek Yerleştirmeleri Açıklanıyor.

Üniversite Ek Yerleştirmeleri Açıklanıyor...

Üniversite Ek Yerleştirmeleri Perşembe günü açıklanacak...

Üniversite adaylarına ikinci şans tanıyan, ek yerleştirme tercihleri 18 Eylül Perşembe günü başlıyor.

Adaylar, 2014-2015 öğretim yılı için merkezi yerleştirmede boş kalan ve yerleştirilen adayların kayıt yaptırmaması nedeniyle boşalan yükseköğretim programları arasından tercih yapacaklar.

Adaylar başvurularını, 18-25 Eylül 2014 tarihleri arasında internet üzerinden bireysel olarak yapacaklar.

Başvuru merkezlerinden/ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerinden tercih işlemi yapılmayacak. Yine posta ile ÖSYM’ye gönderilen veya elden verilmek istenen tercih formları işleme alınmayacak. Sadece elektronik ortamda yapılan tercihler işleme alınacak.

Ek yerleştirme için tercih ücreti 10 TL. Adayların tercih yapmadan önce bu ücreti ÖSYM’nin belirlediği bankalara yatırması gerekiyor. 2014-ÖSYS Ek Yerleştirmeye ilişkin bilgiler, 2014-ÖSYS Yükseköğretim Programlarına Ek Yerleştirme Kılavuzu’nda yer alıyor. Adaylar, kılavuza ÖSYM’nin internet adresinden ulaşabilecekler. Kılavuzun dağıtımı ve satışı yapılmayacak.

egitimajansi

16 Eyl 2014 - 14:09 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler